ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟι κλοπές στο Παναιτώλιο κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται ακραία

Οι κλοπές στο Παναιτώλιο κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται ακραία

Οι κλοπές στο Παναιτώλιο κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται ακραία

Οι κλοπές στο Παναιτώλιο κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται ακραία

Η σκληρή πραγματικότητα στο Παναιτώλιο, κι όχι μόνο, δείχνει ότι οι πολιτικοί της περιοχής δεν καταλαβαίνουν βασικά πράγματα. Για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνουν ότι δεν αρκούν οι “διάδρομοι” και οι αποφάσεις από την Αθήνα που θα κρίνουν μελλοντικά τα αποτελέσματα και την δική τους μοίρα. Πάνω από όλα είναι η καθημερινότητα.

Στο Παναιτώλιο, ένα μεγάλο “κεφαλοχώρι” που είναι πλέον ενωμένο με το Αγρίνιο και έχει υπάρξει έδρα δήμου, οι κλοπές μέρα μεσημέρι στα σπίτια του κόσμου είναι μια πραγματικότητα. Για να μην κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλό του, οι Παναιτωλιώτες κάνουν λόγο για ομάδες παραβατικών ρομά (πολλοί δεν είναι καν από την περιοχή) οι οποίοι δεν κλέβουν απλώς.

Κλέβουν με θράσος, κλέβουν σαν να είναι αυτονόητο ότι θα κλέψουν, σαν να είναι η δουλειά τους! Από πού έχουν αντλήσει αυτή την νοοτροπία, όλοι το ξέρουν. Η ουσία είναι ότι υπάρχουν Παναιτωλιώτες που έχουν βρει τέτοιες ομάδες μέσα στην αυλή τους και μάλιστα σε ώρα αιχμής!

Υπάρχουν σπίτια που τα έχουν χτυπήσει δυο και τρεις φορές και το φοβερό είναι ότι όλοι ξέρουν πως είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι! Είναι τρομερό να ξέρεις ότι θα πας στην δουλειά σου και είναι πιθανό να γυρίσεις να βρεις το σπίτι άνω κάτω από κάποιους που είναι κοινό μυστικό ότι θα έρθουν να σε κλέψουν! Το όλο σκηνικό έχει και άλλες κακές παραμέτρους.

Αναγνώστης έλεγε προ ημερών ότι αυτές οι “παρέες” είχαν ησυχάσει κάποτε όταν… άγνωστοι είχαν περάσει σε αυτοδικία και είχαν κάψει ένα φορτηγάκι μέλους κάποιας τέτοια ομάδας. Τέξας δηλαδή…

Ξαναλέμε, πλησιάζουν εκλογές και θα υπάρξουν εκπλήξεις. Φιρί-φιρί το πάνε οι αρχές να κάνουν ήρωες κάποιους φυλακισμένους εχθρούς της Δημοκρατίας που κάνουν τους πρεσβευτές της ελευθερίας!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Στα Κρεμαστά εμπόδιο ήταν η ΔΕΗ, στην Τριχωνίδα ποιος;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ