ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ δεν ξεχνούν

Οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ δεν ξεχνούν

Οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ δεν ξεχνούν

«Μέσα στη σύγχυση των ημερών κάποια γνωστά-άγνωστα λόμπι εμφανίστηκαν ως καλοθελητές και αναπαράγουν παρασκηνιακά δηλώσεις βουλευτών Σύριζα του νομού στο τοπικό τύπο, οι οποίοι ξαφνικά και καλά ανακαλύπτουν τώρα ότι η πανεπιστημιούπολη στο Αγρίνιο συρρικνώνεται. Αποκρύπτουν όμως στην αναπαραγωγή αυτή ότι αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν ουσία  γιατί δεν αναφέρονται καθόλου στη κατάργηση του τΔΠΠΝΤ για τον απλούστατο λόγο ότι οι πολιτικοί παράγοντες του Σύριζα είχαν ξεκάθαρο ρόλο στις μεθοδεύσεις του συστήματος Σύριζα και δεν θέλουν κανένας να τους το θυμίζει».

Αυτά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που δεν ξεχνούν τις μεθοδεύσεις του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου το 2019.

«Εκτός από συντεχνιακά συμφέροντα φίλων προσκείμενων του κ. Γαβρόγλου  που υποστήριζαν και επέτυχαν μέσα στη γενικότερη σύγχυση που επέφερε ο νόμος Γαβρόγου να δημιουργηθεί χωρίς έκθεση αιτιολόγησης νέο τμήμα  Ιστορίας-Αρχαιολογίας στη θέση του τΔΠΠΝΤ, ήταν ξεκάθαρη σε μας τους Φοιτητές του ΔΠΠΝΤ η πολιτική βούληση της τότε κυβέρνησης Σύριζα, και του Υπουργού κ Γαβρόγλου ως ο  πραγματικός λόγος αυτής της καταχρηστικής, παράνομης και σκανδαλώδους κυριολεκτικά ενέργειας» αναφέρουν ακόμη οι φοιτητές.

Ορθώς οι φοιτητές θυμίζουν τι συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κάποιοι στο Αγρίνιο φάνηκε πως περίμεναν πως και πως το Υπουργείο να εγκρίνει τις προτεινόμενες συγχωνεύσεις από το Πανεπιστήμιο Πατρών για να ξεχαστούν τα όσα έγιναν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Το δυστύχημα όμως είναι ότι τα λάθη Γαβρόγλου δεν διορθώνονται τώρα από την Κεραμέως.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Τζαβάρας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ, λόγω Πανεπιστημίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr