ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟι φαντομάδες… της Αιτωλοακαρνανίας

Οι φαντομάδες… της Αιτωλοακαρνανίας

Οι φαντομάδες… της Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της διαβόητης σπείρας των ΑΤΜ και των αυτόματων πωλητών καυσίμων

Άφαντη παραμένει η σπείρα που «χτυπά» σε ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές καυσίμων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, τον τελευταίο περίπου μήνα.

Μάλιστα η δράση των κακοποιών είναι χαρακτηριστική τόσο ως προς τους στόχους τους όσο και ως προς το γεγονός ότι αλωνίζουν με κλεμμένα οχήματα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Από την άλλη όμως χαρακτηριστική είναι και η αργοπορία των υπηρεσιών Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. ως προς την εξιχνίαση και εξάρθρωση της σπείρας.

Για το λόγο αυτό και σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, επικρατεί δυσφορία και έχουν δοθεί αυστηρές εντολές για άμεση εξιχνίαση -με συλλήψεις- της υπόθεση. Σε αντίθετη περίπτωση και αν συνεχίσει να χάνεται πολύτιμος χρόνος υπό το φόβο νέων χτυπημάτων δεν αποκλείεται στις έρευνες να συμμετέχει και κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, κάτι που εξετάζεται αλλά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Εκτός κάδρου προσφυγικού το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου; – ΗΧΗΤΙΚΟ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr