ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟι φάκελοι με τα αιτήματα Φαρμάκη στον Μητσοτάκη

Οι φάκελοι με τα αιτήματα Φαρμάκη στον Μητσοτάκη

Οι φάκελοι με τα αιτήματα Φαρμάκη στον Μητσοτάκη

Χρήματα για να κλείσει το ΠΔΕ και όρους σύνδεσης για το φωτοβολταϊκό στο Μεσολόγγι ζήτησε ο Φαρμάκης.

O Ν. Φαρμάκης, σύμφωνα με πληροφορίες,  στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη στην Πάτρα, παρέδωσε στον Πρωθυπουργό δύο φακέλους γεμάτους στοιχεία, έναν για την πορεία του τρέχοντος  Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων, όσο και για το Ενεργειακό Πάρκο στο Μεσολόγγι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σχετικά με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από τα στοιχεία προκύπτει πως  η ΠΔΕ υλοποιεί  ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα που συνολικά ισοδυναμεί με ένα ακόμη ΠΕΠ.

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι προσαυξημένο σε σχέση με την αρχική κατανομή, αλλά καθώς πλησιάζει το τέλος του χρόνου και τα έργα “τρέχουν”, φαίνεται πως ο Περιφερειάρχης ζητά …ενισχύσεις.

Τεκμηριώνοντας πως τα έργα δεν μένουν σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά δρομολογούνται άμεσα και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, τονίστηκε η ανάγκη για σοβαρή αύξηση του ορίου πληρωμών από το κράτος ύψους 25-30 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά δε το Ενεργειακό Πάρκο ο φάκελος περιελάμβανε το ιστορικό, τα στοιχεία του έργου, τα οφέλη που θα προκύψουν και τη μέχρι σήμερα πορεία του έργου που πλέον αναμένει τους όρους σύνδεσης από τον ΑΔΜΗΕ.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγανάκτηση στους παραγωγούς του Αγρινίου – Βουλιάζουν οι τιμές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ