Οι εργαζόμενοι της "Ένωσης Αγρινίου" αυτό το Πάσχα θα κρατήσουν αναμμένη τη "Φλόγα"

Ο σύλλογος εργαζομένων, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει και να μοιράσει δωρεάν σε όλους τους υπαλλήλους του Συνεταιρισμού, πασχαλινές λαμπάδες απ’ τη «Φλόγα»

Οι εργαζόμενοι της "Ένωσης Αγρινίου" αυτό το Πάσχα θα κρατήσουν αναμμένη τη «Φλόγα»

Ο σύλλογος εργαζομένων, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει και να μοιράσει δωρεάν σε όλους τους υπαλλήλους του Συνεταιρισμού, πασχαλινές λαμπάδες απ’ τη «Φλόγα».

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η οικονομική ενίσχυση της «Φλόγας», ταυτόχρονα δε, διαδίδεται το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν το Σύλλογο και τους σκοπούς του.

Αυτό πλέον μπορεί πιο εύκολα να γίνει, καθώς, η «Φλόγα», χάρη στην προσφορά της διοίκησης της Ένωσης Αγρινίου απέκτησε επιτέλους στέγη.

*Στη φωτογραφία εμφανίζεται η εκπρόσωπος Αγρινίου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια κα. Έλενα Παπαγιάννη και ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων της Ένωσης κ. Ευάγγελος Παπούτσης, στα πρόσφατα εγκαινιασθέντα γραφεία της «Φλόγας».

Με 63 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται 1.689 Νέοι Γεωργοί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας