ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟι εκλογές και στο Αγρίνιο περνάνε από την Πενσυλβάνια!

Οι εκλογές και στο Αγρίνιο περνάνε από την Πενσυλβάνια!

Οι εκλογές και στο Αγρίνιο περνάνε από την Πενσυλβάνια!

Οι εκλογές και στο Αγρίνιο περνάνε από την Πενσυλβάνια!

Να μιλάς στο Αγρίνιο για το ποιον θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ για δήμαρχο και να παίζει μεγάλο ρόλο το αν πήρε την…Πενσυλβάνια εκείνο ο Τούρκος ο Οζ ή το δικό μας παιδί που έχει πάθει εγκεφαλικό, ο Φέτερμαν! Αυτό είναι παγκοσμιοποίηση!

Διότι μπορεί στην οικονομία να τα κατάφερε ο Πούτιν και να πήγε ο κόσμος στην απο-παγκοσμιοποίηση, για να μην εξαρτάται από τον κάθε παλαβό που μπουκάρει να αλλάξει τον λαό σε μια χώρα. όμως σε ό, τι αφορά την πληροφορία τα πάντα παίζονται στο κινητό μας.

Δεν είναι αστείο, μέχρι προχθές που τα γκάλοπ έβγαζαν ένα “κόκκινο κύμα” και σάρωμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ (αλήθεια για τους αρνητές λαϊκιστές ήταν καλά εκείνα τα γκάλοπ;) από τους Ρεπουμπλικάνους, είχαμε όλοι οι λογικοί κατεβάσει “πλερέζες” και παντού κυκλοφορούσε η φήμη ότι πάμε για εκλογές άμεσα. Ίσως και στα τέλη Ιανουαρίου!

Ξαφνικά, αφού ψήφισε η “γενιά Ζ“, όπως λένε, και το… γύρισε για τους Δημοκρατικούς, αίφνης τα θέματα της Ελλάδας καλυτέρευσαν, βγήκε ο γιος του Μενέντεζ, έχασαν οι υποψήφιοι που έχουν από κοντά τον Ερντογάν, ο Τραμπ ξαφνικά βλέπει να χάνει ακόμη και το χρίσμα από έναν 40χρονο ανταγωνιστή.

Κι εκεί που περίμεναν όλοι εκλογές σε δύο μήνες για την πρώτη Κυριακή και έπρεπε να τρέξουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ να δουν τι θα κάνουν με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ κι αν θα κατεβάσουν κοινό υποψήφιο, αίφνης πήραν όλοι ανάσα και μπορούν να κάνουν πιο χαλαρά τον σχεδιασμό τους…

Λήξις συναγερμού που λένε! Θα πει κάποιος, μα καλά τα τοπικά στελέχη των κομμάτων τρέχουν ή δεν τρέχουν ανάλογα με το τι κάνει η Αμερική; Δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι γιατί τρέχουν ή δεν τρέχουν. Τους πάνε οι εξελίξεις.

Είναι όπως με την τιμή στα καύσιμα: σηκώνεσαι το πρωί και βλέπεις ότι η βενζίνη έχει πάρει τα πάνω της ενώ πετρέλαιο και φυσικό αέριο έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Είναι αδύνατον να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Υπάρχει αντίδραση στην κοινωνία, αλλά χρειάζονται σοβαρές προτάσεις από το πολιτικό σύστημα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ