ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι εγγραφές το… «exit poll» για τις εσωκομματικές της ΝΔ

Οι εγγραφές το… «exit poll» για τις εσωκομματικές της ΝΔ

Οι εγγραφές το… «exit poll» για τις εσωκομματικές της ΝΔ

Οι εγγραφές το… «exit poll» για τις εσωκομματικές της ΝΔ

Οι εσωκομματικές εκλογές για τα τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας είναι προγραμματισμένες για τις 24 Οκτωβρίου, ωστόσο σήμερα ή αύριο το πολύ οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος θα γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική τους.

Ενδεχομένως να γνωρίζουν και το αν θα εκλεγούν ή όχι…

Και αυτό γιατί σήμερα 15 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής ή επανεγγραφής στο κόμμα, ώστε να μπορεί κάποιος να προσέλθει στις εσωκομματικές κάλπες.

Γνωρίζοντας αυτό, το προηγούμενο διάστημα οι υποψήφιοι έδωσαν τη μάχη να μπορέσουν να εγγράψουν και να επανεγγράψουν στο κόμμα νέα μέλη, αλλά και ψηφοφόρους ή προσωπικούς υποστηρικτές τους.

Μπορεί βεβαίως οι εσωκομματικές διαδικασίες όχι μόνο στο κυβερνών κόμμα, αλλά και στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να απασχολούν ελάχιστα ή μάλλον καθόλου την πλειοψηφία της κοινωνίας, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα στους κομματικούς κύκλους και στην Αιτωλοακαρνανία τα τηλέφωνα είχαν ανάψει, προκειμένου να καταφέρουν οι υποψήφιοι να εγγράψουν στο κόμμα τους υποστηρικτές τους και να διαμορφώσουν ουσιαστικά το εκλογικό σώμα με υπέρ τους συσχετισμούς.

Τις επόμενες ημέρες μέχρι τις 24 Οκτωβρίου που είναι προγραμματισμένες εκλογές λίγα επί της ουσίας πράγματα μπορούν να αλλάξουν, καθώς σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα κρίνονται από ποιος θα καταφέρει να γράψει ή επανεγγράψει μέλη στο κόμμα.

Για αυτό και οι υποψήφιοι σε μεγάλο βαθμό γνωρίζουν ήδη τη δυναμική που έχουν και τις πιθανότητες εκλογής τους.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Στο στόχαστρο οι αναθέσεις πέντε έργων στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr