ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι Δήμοι διαφημιστές της απογραφής

Οι Δήμοι διαφημιστές της απογραφής

Οι Δήμοι διαφημιστές της απογραφής

Οι Δήμοι διαφημιστές της απογραφής

Μπορεί βέβαια η απογραφή να έχει ακόμη και τους αρνητές της έχει όμως και διαφημιστές της αρκετούς Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, που έστω και με καθυστέρηση στέλνουν μήνυμα… Θυμίζοντας φυσικά ότι από την απογραφή εξαρτώνται πολλά για τους Δήμους.

«Κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτης μας, μπορεί να αντιληφθεί την σημασία που έχει για τον Δήμο μας η διαδικασία της Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών, που διεξάγεται κάθε δέκα χρόνια στην χώρα μας.

Από την απογραφή εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο η χάραξη πολιτικών, έργων και δράσεων στις περιοχές μας για τα επόμενα χρόνια, όσο και το ύψος της χρηματοδότησης του Δήμου μας από τους Κ.Α.Π.» αναφέρει, για παράδειγμα, ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας στο δικό του κάλεσμα.

Και προσθέτει : «Με τη συμμετοχή μας στην απογραφή δίνουμε τη δυνατότητα στο Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας για τα επόμενα δέκα χρόνια, με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει, να μπορέσει να συνεχίσει να διεκδικεί τα μεγάλα έργα και τις χρηματοδοτήσεις που του αναλογούν και είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η στήριξη σε λιανεμπόριο- εστίαση και η στήριξη στους αγρότες, αντέχει συγκρίσεις;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr