ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι διαφορές στις περιοδείες Παπανδρέου και Λοβέρδου

Οι διαφορές στις περιοδείες Παπανδρέου και Λοβέρδου

Οι διαφορές στις περιοδείες Παπανδρέου και Λοβέρδου

Οι διαφορές στις περιοδείες Παπανδρέου και  Λοβέρδου

Η σύγκριση της παρουσίας στο Αγρίνιο των Γιώργου Παπανδρέου και Ανδρέα Λοβέρδου το Σαββατοκύριακο που πέρασε είναι αναπόφευκτη, από τη στιγμή μάλιστα που μίλησαν στον ίδιο χώρο. Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στο Παπαστράτειο Μέγαρο για να ακούσουν τον τέως πρωθυπουργό ήταν περισσότεροι. Όχι πολύ περισσότεροι, αλλά εμφανώς περισσότεροι.

Το κοινό όμως το Ανδρέα Λοβέρδου έμοιαζε λίγο μικρότερο ηλιακά. Αν έχει κάποια σημασία αυτό, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ μοιάζει να δυσκολεύεται να προσεγγίσει τους νέους.

Πάντως μια ακόμη διαφορά ανάμεσα στις δύο περιοδείες είναι ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, πήγε και στο Μεσολόγγι και στην Αμφιλοχία, σε αντίθεση τον Γ. Παπανδρέου που εκτός από το Αγρίνιο έκανε μια στάση στη Ναύπακτο.

Επιπλέον ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται ότι «δουλεύει» αρκετά ή τέλος πάντως το «παλεύει» με τα στελέχη του κόμματος και δη τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, που λόγω του ρόλου τους μπορούν να έχουν μια απήχηση έξω από τα κομματικά στεγανά.

Έτσι λοιπόν στο Αγρίνιο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και από τους Δήμους της περιοχής και από την Περιφέρεια.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ξεχειλίζουν τα σκουπίδια και η αέναη αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr