ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα“Οι απόψεις έχουν συνέπειες” στα ελληνικά πανεπιστήμια

“Οι απόψεις έχουν συνέπειες” στα ελληνικά πανεπιστήμια

“Οι απόψεις έχουν συνέπειες” στα ελληνικά πανεπιστήμια

Η σημερινή κυβέρνηση εκλέχτηκε με σημαία την εφαρμογή του νόμου και ειδικά στα πανεπιστήμια το σταμάτημα του φασισμού από τάγματα εφόδου που κάνουν χρόνια κουμάντο, εντός και εκτός.

Με ορίζοντα και τις επερχόμενες εκλογές, είναι φανερό ότι για διάφορους λόγους η βία στα πανεπιστήμια όλο και εντείνεται. Πολιτικοί και πανεπιστημιακοί όχι μόνο δεν καταδικάζουν όσα συμβαίνουν αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, εκφράζονται αναφανδόν υπέρ των επιτιθέμενων ομάδων.

Κατά το τελευταίο μόνο 24ωρο, μια ομάδα επιδρομέων στην Νομική Αθηνών ξυλοκόπησε φοιτήτριες της ΔΑΠ κι έστειλε μία στο νοσοκομείο, ενώ στο ΠΑΔΑ ένας φοιτητής που δεν πρόσκειται στους γνωστούς στρατούς είδε τα περίφημα ΕΑΑΚ να κολλάνε αφίσες με το πρόσωπό του, στοχοποιώντας τον.

Όταν διαμαρτυρήθηκε στον πρύτανη εκείνος είπε ότι θα τα καθαρίσουν αργότερα γιατί ο ίδιος είναι εκεί για να κρατά ισορροπίες! Κι όταν απάντησε ο φοιτητής πως ο ίδιος είναι στόχος και δεν εξισώνεται με τους επιτιθέμενους, του ανταπάντησε ο κύριος πρύτανης το περίφημο “οι απόψεις έχουν και συνέπειες ξέρεις”!

Αυτή είναι η ελευθερία και η προοδευτικότητά τους αλλά το θέμα είναι πως κάποιος κυβερνά. Κι αυτός που κυβερνά αποτυγχάνει καθημερινά…

Υ.Γ. Αλήθεια, οι οργανώσεις της ισότητας, ενάντια στην πατριαρχία πού ακριβώς είναι όταν δέρνονται γυναίκες στα πανεπιστήμια από άνδρες-ορκ, που τις κλωτσάνε για τις ιδέες τους;

Κάτι ανάλογες οργανώσεις που έχουμε και στο Αγρίνιο δεν άκουσαν κάτι για το θέμα;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αττική: Έναν τόνο ποτά – «μπόμπες» κατέσχεσαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε νυχτερινό κέντρο (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →