ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟι Αιτωλοακαρνάνες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Αιτωλοακαρνάνες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Αιτωλοακαρνάνες της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 694 ονόματα περιλαμβάνονται στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει πολύ άρωμα ΠΑΣΟΚ… Από την Αιτωλοακαρνανία λίγα και χωρίς εκπλήξεις είναι τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης που θα συνεδριάσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με το agrinioculture.gr πρόκειται για τους βουλευτές του κόμματος Γ. Βαρεμένο, Θ. Μωραΐτη, την πρώην βουλευτή Μ. Τριανταφύλλου, την πολιτευτή του κόμματος Ηρώ Ζαβογιάννη, την Καλλιρόη Αυδή (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα), τον Μάκη Θεοφιλάτο, γνωστό στέλεχος του κόμματος στο Μεσολόγγι και τον τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Κοκκινοβασίλη. Εντύπωση προκαλεί η απουσία από τη σχετική λίστα του Σταύρου Καραγκούνη πρώτου επιλαχόντα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Το βέβαιο πάντως είναι πως όλο το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ… Αφού στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης ορίστηκε και η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και γραμματέας της κυβέρνησης Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη…

Και τα 694 ονόματα της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr