ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι Αγρινιώτες έδειξαν πάλι ότι έχουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη

Οι Αγρινιώτες έδειξαν πάλι ότι έχουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη

Οι Αγρινιώτες έδειξαν πάλι ότι έχουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη

Μπορεί συχνά να είναι από τους πιο σκληρούς κριτές της πόλης τους και του εαυτού τους, όμως οι Αγρινιώτες όπου χρειάζεται δίνουν απλόχερα την βοήθειά τους και δείχνουν την αλληλεγγύη τους.

Ο κόσμος έσπευσε να ανταποκριθεί στην έκκληση που έκανε η εφημερίδα “Συνείδηση” και το sinidisi.gr για την μητέρα με τα δύο παιδιά με αναπηρία που χρειαζόταν άμεσα την βοήθεια όλων μας.

Μέσα σε 24 ώρες ένα πραγματικό κύμα συμπαράστασης έφτασε στα γραφεία των δύο μέσων από προσφορές ανθρώπων που είχαν συσκευές και είδη για το σπίτι στην διάθεση της οικογένειας. Πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να βοηθήσουν με χρήματα και ενημερώθηκαν ότι θα ήταν προτιμότερο αυτά να καταβληθούν απ’ ευθείας στους επαγγελματίες (τεχνίτες, ξυλουργούς, εμπόρους) για την παροχή υπηρεσιών ή αγαθών, ώστε να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες.

Κάποιοι προσφέρθηκαν να φτιάξουν ακόμη και τα κάγκελα του σπιτιού όπου μένουν τα δύο παιδάκια με αναπηρία ώστε να είναι ασφαλή.

Οι Αγρινιώτες, όπως και οι Έλληνες γενικότερα, είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν, ειδικά όταν βλέπουν ότι η προσφορά τους θα πάει άμεσα σε αυτόν που την χρειάζεται.

Τελικά, είμαστε πολύ καλύτεροι άνθρωποι από ό,τι μας αφήνει το περιβάλλον αυτής της χώρας να δείξουμε…

Γ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ