ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑυτές οι 12 φωτογραφίες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει τις καλύτερες παραλίες του κόσμου

Αυτές οι 12 φωτογραφίες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει τις καλύτερες παραλίες του κόσμου

Αυτές οι 12 φωτογραφίες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει τις καλύτερες παραλίες του κόσμου

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι παραλίες, η θάλασσα, η άμμος, ο ήλιος αποτελούν τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στον τουρισμό.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι ελληνικές παραλίες, επιλέγονται για τη διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό κάθε χρόνο, με τις φωτογραφίες στις αφίσες να δελεάζουν πραγματικά και τον πιο δύσπιστο υποψήφιο επισκέπτη.

Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει, λοιπόν, ότι οι χιλιοφωτογραφημένες ελληνικές παραλίες, δεν έχουν πολλά περισσότερα να μας αποκαλύψουν. Η διαφορετική προοπτική που έχουμε όμως, όταν αντικρύζουμε τη Γη από ψηλά, από την οπτική των πουλιών ή αυτό που διεθνώς λέγεται «bird’s eye view», μας κάνει συχνά να απορούμε, ακόμα και να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε έναν τόπο, όσο οικείος κι αν είναι αυτός.

Όσο καλά κι αν γνωρίζουμε τις ελληνικές παραλίες, ίσως δυσκολευτούμε να αναγνωρίσουμε ποια ακτή βλέπουμε, όταν την κοιτάξουμε από ψηλά. Επιπλέον αυτή η οπτική «από τον αέρα», έχει το πλεονέκτημα ότι αποτυπώνει, εκτός από την αμμουδιά, την παραλία και τη θάλασσα μέχρι το βυθό.

Ιδού, λοιπόν, 12 εκπληκτικές ελληνικές παραλίες φωτογραφημένες από ψηλά.

newsbomb.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr