ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟΦΗ και στο βάθος «μεταγραφές»

ΟΦΗ και στο βάθος «μεταγραφές»

Η σεζόν τελειώνει την Κυριακή για τον Παναιτωλικό σε ένα παιγνίδι με τον ΟΦΗ που εκατέρωθεν απουσιάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Από την πλευρά του επίσημου Παναιτωλικού είναι εμφανέστατη η προσπάθεια να υπάρξει δυναμική προσέλευση φιλάθλων, ώστε να «διασκεδαστούν» οι όποιες κακές εντυπώσεις από τα δύο τελευταία ματς με Βέροια και Πλατανιά. Παράλληλα άρχισαν να βλέπουν στο φως της δημοσιότητας ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Παναιτωλικό.
Αυτό του Στέλιου Μαλεζά φέρεται να εξετάζει ο Παναιτωλικός, σύμφωαν με τελυταία δημοσιεύματα, αφού μάλλον θα αποχωρήσει από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και εξετάζει την  επιστροφή του στην Ελλάδα. Είναι μια περίπτωση που το τελικό κασέ του παίκτη θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Οι κυανοκίτρινοι θέλουν και αυτή τη σεζόν να διατηρήσουν σημαντικό μέρος του ρόστερ με παίκτες που απέδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες. Όμως η απρόσμενη αποχώρηση του Μπικέι (και η αναμενόμενη του Καλί) δεν αποκλείεται να ωθήσει του ανθρώπους του Παναιτωλικού σε κάποια πρώιμη κίνηση για το κέντρο της άμυνας, παρότι  η τακτική είναι (ξανά) να μην δαπανηθούν περιττά χρήματα σε υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις.
Στην επικαιρότητα ήλθε και το υπαρκτό ενδεχόμενο να προταθεί για πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος δεν θα το αρνούνταν εφόσον οι πιθανότητες εκλογής φτάσουν στα όρια της βεβαιότητας.
Ζητάει «αποδείξεις»

Ο Μάκης Χάβος θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει καλό πρόσωπο κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά  βλέπει πολλούς σημαντικούς παίκτες στο απουσιολόγιό του. Στο κέντρο της άμυνας θα λείπουν οι δύο βασικοί Κούσας και Μπικέι. Στα χαφ ο Θεοδωρίδης, ο Νταλμά που αποδεσμεύτηκε  και αμφίβολος έως μη έτοιμος ο Μπακάκης. Δεν είναι σε απόλυτη ετοιμότητα ο Μπούντιμιρ στην επίθεση, αλλά επιστρέφει ο Καμαρά.  Γι αυτό ο Μακεδόνας τεχνικός αυτή την εβδομάδα σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές ζητάει να δώσουν το εκατό τοις εκατό στο γήπεδο και ως πρόκριμα για το μέλλον τους στην ομάδα του Παναιτωλικού.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr