ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΣπήλιος Λιβανός: «Οφείλουμε να πούμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια επιβολής από την Τουρκία»

Σπήλιος Λιβανός: «Οφείλουμε να πούμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια επιβολής από την Τουρκία»

Σπήλιος Λιβανός: «Οφείλουμε να πούμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια επιβολής από την Τουρκία»

«Οφείλουμε να πούμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια επιβολής από την Τουρκία» ανέφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιου Λιβανού για την Επέτειο της 28η Οκτωβρίου του 1940

«Όταν μια χούφτα Έλληνες απέκρουσαν το φασισμό και τον ναζισμό με το αίμα τους, υπερασπιζόμενοι την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Σήμερα εμείς, οι νεότερες γενιές, το λιγότερο που οφείλουμε στους ήρωες του ‘40, αλλά και στους πρόγονους μας στην μακραίωνη ελληνική ιστορία, είναι να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να πούμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε επιθετική προσπάθεια επιβολής από την Τουρκία.

Να μην επιτρέψουμε καμία προσπάθεια καταπάτησης εθνικής κυριαρχίας, κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, σπιθαμή ελληνικής γης και θάλασσας.

Με εθνική αυτοπεποίθηση και ενότητα θα προασπίσουμε, όπου και όποτε χρειαστεί, την ελευθερία και εθνική μας ανεξαρτησία”
Χρόνια πολλά».

Γ. Παπαναστασίου: Μια σπουδαία μέρα για τους Έλληνες (ΦΩΤΟ – VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ