ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜε οδύνη το Αγρίνιο αποχαιρετά το γιατρό Θανάση Παπαπάνο στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας

Με οδύνη το Αγρίνιο αποχαιρετά το γιατρό Θανάση Παπαπάνο στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας

Με οδύνη το Αγρίνιο αποχαιρετά το γιατρό Θανάση Παπαπάνο στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας

Πλήθος κόσμου συρρέει από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στο Αγρίνιο,  όπου πρόκειται να κηδευτεί ο γιατρός Θανάσης Παπαπάνος που έφυγε από τη ζωή μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας το πρωί της Πέμπτης (2.11.23).

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος ενώ η ιατρική κοινότητα θρηνεί για την απώλεια ενός σημαντικού επιστήμονα και ανθρώπου που “έφυγε” στα 62 του χρόνια. Είχε προσφέρει πολλά στον τόπο του και στη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου την οποία υπηρέτησε και με την ιδιότητα του διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Το σορός έφτασε στο ναό λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ενώ η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στις 3.

Στεφάνια, εκτός από τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, έστειλαν μεταξύ άλλων: ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Αγρινίου, το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου,  η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, το Αναισθησιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Αγρινίου το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου και οι συμμαθητές του από το 2ο Λύκειο Αγρινίου.

Δείτε εικόνες:


Πηγή φωτογραφίας Θ. Παπαπάνου: e-maistros

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ