ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟδηγίες από την Ένωση

Οδηγίες από την Ένωση

Η  ΕΠΣΝΑ απέστειλε έγγραφο προς τις ομάδες σχετικά με την ομαλή τέλεση την αγώνων και ζητά τη συνεργασία τους,  δίνοντας σχετικές οδηγίες. Μάλιστα έστειλε και φόρμα κατάστασης στην οποία οι ομάδες θα αναφέρουν τα ονόματα των προσώπων τα οποία θα καλύπτουν τις θέσεις που δικαιολογούν την παρουσία τους στους αγωνιστικούς  χώρους. Οι δε ομάδες της  Α’ Κατηγορίας, πρέπει  να στείλουν στην ‘Ένωση τα έντυπα πιστοποιημένων ατόμων μέχρι την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου.

 

Αναλυτικά οι οδηγίες:

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της Ενωσεώς μας για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των πρωταθλημάτων μας καθώς και για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών και φιλάθλων όπως και των σωματείων, αποφασίζουμε την εφαρμογή των κάτωθι οδηγιών που θα ισχύουν απαρέγκλιτα σε όλους τους αγώνες των  σωματείων μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015:

 

1. Υποχρέωση του γηπεδούχου σωματείου είναι η ευπρεπής υποδοχή των διαιτητών και του φιλοξενούμενου  σωματείου καθώς και η ασφαλής μετάβαση των στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα κατά την αποχώρηση  τους μετά τον αγώνα και του χώρου στάθμευσης οχημάτων τους.(Αρθρο 14 Πειθαρχικού Κώδικα Ποδ/ρου)

 

2. Το γηπεδούχο σωματείο έχει την ευθύνη ο Αγωνιστικός καθώς και ο περιβάλλον των αποδυτηρίων χώρος  να είναι ασφαλής (συρματοπλέγματα – καμία επαφή αποδυτηρίων με φιλάθλους) και οι εξωτερικές θύρες που οδηγούν στους χώρους αυτούς να είναι κλειδωμένες ( τα κλειδιά θα παραδίδονται στον παρατηρητή αγώνα). Οι θύρες θα κλειδώνουν 30′ τουλάχιστον πριν την έναρξη του αγώνα και θα ανοίγουν 30′-45′ έπειτα από το τέλος του αγώνα εκτός από έκτακτες περιπτώσεις (ευθύνη Παρατηρητή). Ο έλεγχος του αγωνιστικού χώρου θα γίνεται από τον Παρατηρητή και τον Διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα.

 

3. Στον Αγωνιστικό καθώς και στον Περιβάλλον των Αποδυτηρίων Χώρο θα παρευρίσκονται κατά την διάρκεια του αγώνα (όπως ορίζεται στην οδηγία 2.) ΜΟΝΟ τα πρόσωπα που δικαιούνται βάσει του κανονισμού και θα αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα αφού παραδώσουν τις Αστυνομικές τους Ταυτότητες ή το Δελτίο Πιστοποίησης που τους έχει παραχωρηθεί από την ΕΠΣΑ.  Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη κατάσταση με τα άτομα των σωματείων σας που επιθυμείτε να στελεχώσουν τις ανάλογες θέσεις, έτσι ώστε να παραλάβουν τα Δελτία Πιστοποίησης από την ΕΠΣΑ καθώς και Κάρτες Πιστοποίησης τις οποίες υποχρεούνται να φέρουν σε εμφανές σημείο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα για να είναι διακριτή η παρουσία τους.

 

4. Τα άτομα που έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται εντός Αγωνιστικού Χώρου κατά την διάρκεια του αγώνα για το εκάστοτε σωματείο είναι: 1. ο Προπονητής ή Υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας  2. ο Γυμναστής  3. ο Ιατρός ή ο Φυσιοθεραπευτής 4. ο Εκπρόσωπος Σωματείου 5. ο Φροντιστής  6. ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr