ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κινητοποίηση στη ΔΕΗ στο Αγρίνιο την Παρασκευή 28 Γενάρη

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κινητοποίηση στη ΔΕΗ στο Αγρίνιο την Παρασκευή 28 Γενάρη

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κινητοποίηση στη ΔΕΗ στο Αγρίνιο την Παρασκευή 28 Γενάρη

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, καλεί όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετέχουν την Παρασκευή 28 Γενάρη, στις 11:30πμ, στην κινητοποίηση στη ΔΕΗ στο Αγρίνιο.

Οι μεγάλες αυξήσεις στο ρεύμα, συνολικά στο κόστος παραγωγής, εξανεμίζουν  το  ισχνό εισόδημά μας, με αποτέλεσμα να τίθεται σε πολλούς το θέμα για το αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλλιέργειες μας, να συντηρούμε τις κτηνοτροφικές μας μονάδες.

Οι μεγάλες αυξήσεις γίνονται για να εξασφαλιστούν τα υπερκέρδη των επιχειρηματιών της «πράσινης» ανάπτυξης (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά κ.λπ.), ενώ και η πολιτική της απελευθέρωσης της Ενέργειας, με την οποία συμφωνούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, επιφέρει μεγάλες αυξήσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες, συνεχίζει να αρνείται την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Οι “αντοχές της οικονομίας”, φαίνεται δε χωράνε τις ανάγκες μας. Την ίδια ώρα “πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες” στους αγρότες, όπως η διατήρηση της αύξησης του ρεύματος με τη ρήτρα αναπροσαρμογής κατά 20%, ενώ από τη άλλη ικανοποιεί κάθε αξίωση των επιχειρηματικών ομίλων, σε κάθε τομέα της οικονομίας.

Διεκδικούμε:

·   Μείωση τους κόστους παραγωγής, τώρα!

·  Μείωση κατά 50% του αγροτικού ρεύματος.

·    Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Το ΔΣ

Σήμερα 27 Ιανουαρίου τιμάται η ανακομιδή των λειψάνων του Αγ. Ιωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr