ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Συσκέψεις και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην AGROTIKA

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Συσκέψεις και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην AGROTIKA

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Συσκέψεις και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην AGROTIKA

Συνεδρίασε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας (ΟΑΣ) την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όπου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού, συζητήσαμε επίσης τον προγραμματισμό δράσης ενόψει των κινητοποιήσεων στο τελευταίο 10ήμερο του Γενάρη, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια.

Αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες σε χωριά του νομού ενώ προγραμματίζονται συσκέψεις. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα, για να αναδείξουμε τα οξυμένα προβλήματα μας, καθώς και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων. Καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να πιστέψουν στη δύναμη του οργανωμένου μαζικού αγώνα και να επιβάλουν το δίκαιο των αιτημάτων τους. Μόνο με τους αγώνες μας έχουμε κατακτήσεις και κέρδη, το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος και πολλά άλλα.

Συσκέψεις: 

ΚΑΤΟΥΝΑ – Παρασκευή  17 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Τραυλοστάθη

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – Σάββατο 18 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Φούρλη

Επίσης αποφασίσαμε την συμμετοχή μας με λεωφορείο στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φλεβάρη στην AGROTIKA στην Θεσσαλονίκη στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας.

Πένθος στο Αγρίνιο για τον θάνατο του γνωστού επαγγελματία Γιώργου Πανανικολάου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr