ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προαναγγέλλει μαχητικές κινητοποιήσεις

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προαναγγέλλει μαχητικές κινητοποιήσεις

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προαναγγέλλει μαχητικές κινητοποιήσεις

Μαχητικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. και αντιπροσώπων στο Συνέδριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ολοκληρωθήκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. και αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας σε όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού, με αύξηση της συμμετοχής πάνω από 20% από τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, αρκετοί από αυτούς για πρώτη φορά, με το ελπιδοφόρο για τη συνέχεια του αγώνα να είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι σε ηλικία. Η μαζική συμμετοχή των αγροτών όλο το προηγούμενο διάστημα στις αρχαιρεσίες έδειξε τη διάθεσή τους αλλά και τον τρόπο οργάνωσης που επιλέγουν.

Μέσα από όλη αυτή τη ζωντανή διαδικασία εκφράστηκαν η αγωνία, η αγανάκτηση, η αγωνιστική διάθεση, η εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. Ενισχύθηκε η συμφωνία για την συνέχιση των αγώνων, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Την Κυριακή 12 του Δεκέμβρη με ώρα έναρξης 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το πρόγραμμα δράσης της νέας Διοίκησης μαζί με την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

“Με το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου θα βγούμε πιο δυνατοί απαντώντας στην κυβερνητική πολιτική που μας ξεκληρίζει με μαχητικές κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα επιβίωσης μας. Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδικά Επιτροπή των Μπλόκων. Ότι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποτέλεσμα του αγώνα μας και έτσι θα συνεχίσουμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

*Φωτογραφίες αρχείου

Σ. Κωστίκογλου: Αγνοεί προκλητικά τις παρεμβάσεις του Εμπορικού Συλλόγου το Υπουργείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr