ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στο Δημαρχείο Ναυπάκτου

Τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής κ. Άγγελο Συρίγο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης και κ. Θανάσης Κούκουνας καθώς και ο Καθηγητής και Διευθυντής του 2 ου Λυκείου Ναυπάκτου κ. Πέτρος Πιτσιάκκας.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού στην Ναύπακτο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου που έχει συγγράψει ο Υφυπουργός με τον Καθηγητή κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-50 ερωτήματα και απαντήσεις”.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου παρουσία του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου, των Δημάρχων Ναυπακτίας
κ. Βασίλη Γκίζα και Δωρίδας κ. Γιώργου Καπεντζώνη, των Αντιδημάρχων Ναυπακτίας κ. Ντίνου Τσουκαλά, κ. Θωμά Κοτρωνιά, της πρώην Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας κ. Αγγελικής Σμπούκη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Χρήστου Παΐσιου, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας κ. Νικοφόρου Μακκού και πλήθους κόσμου.

Β’ ΕΛΜΕ: Ψήφισμα για το θάνατο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Βασίλη Αγγελόπουλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ