ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου στη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου στη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας  Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου στη συζήτηση με τον Πρωθυπουργό

Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διοργάνωσε μια διαδικτυακή συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους εκπροσώπους του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας.

Η Αιτωλοακαρνανία σε αυτή τη τιμητική διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχε μέσω του Ξενώνα Φιλοξενίας  Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου. Ο Ξενώνας λειτουργεί από το 2014 στο Αγρίνιο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ παρέχοντας μια ζεστή αγκαλιά και κυρίως μια δυνατότητα διαφυγής από το περιβάλλον βίας που ζουν δεκάδες κακοποιημένες γυναίκες.

Η ψυχολόγος της Δομής Νατάσσα Μακρυδήμα μίλησε για τη λειτουργία του Ξενώνα στο Αγρίνιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό στις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους, κάνοντας ένα πρόχειρο απολογισμό της λειτουργίας της Δομής  τα τελευταία χρόνια. Ακόμη αναφέρθηκε στη θερμή υποδοχή που έχει τύχει στην τοπική κοινωνία η Δομή.

Εφημερίδα Συνείδηση

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr