ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Καλημέρη Γιάννα και τους εθελοντές του Δήμου Θέρμου

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Καλημέρη Γιάννα και τους εθελοντές του Δήμου Θέρμου

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Καλημέρη Γιάννα και τους εθελοντές  του Δήμου Θέρμου

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Συνοχής, Υγείας, Πρόνοιας και Εθελοντισμού  κ. Καλημέρη Γιάννα και τους Εθελοντές του Δήμου Θέρμου για την έμπρακτη στήριξη τους στις γυναίκες και τα παιδιά του Ξενώνα.

Με μια γενναιόδωρη κίνηση πρόσφεραν  είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και υπόδησης, τα οποία πΟ Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί θερμά την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Συνοχής, Υγείας, Πρόνοιας και Εθελοντισμού  κ. Καλημέρη Γιάννα και τους Εθελοντές του Δήμου Θέρμου για την έμπρακτη στήριξη τους στις γυναίκες και τα παιδιά του Ξενώνα.

Με μια γενναιόδωρη κίνηση πρόσφεραν  είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και υπόδησης, τα οποία παραδόθηκαν  στα γραφεία της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Τις Άγιες αυτές ημέρες, η πράξη αυτή αποδεικνύει την αλληλεγγύη, αλλά και την συστράτευση τους στον αγώνα για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρήκε την αδερφή της κρεμασμένη στο μπάνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr