ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΟ Βλαντίμιρ Πούτιν αποκλείει εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία – «Αδύνατη η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποκλείει εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία – «Αδύνατη η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποκλείει εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία – «Αδύνατη η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να προχωρήσουν σε εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία, χώρες όπου η Ρωσία «δεν έχει συμφέροντα», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Αμερικανό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον που παραχωρήθηκε αυτή την εβδομάδα και μεταδόθηκε χθες Πέμπτη το απόγευμα στις ΗΠΑ (σ.σ. στη 01:00 ώρα Ελλάδας).

«Δεν έχουμε συμφέροντα στην Πολωνία, στη Λετονία, ή αλλού. Γιατί να το κάναμε αυτό; Απλούστατα δεν έχουμε κανένα συμφέρον (…) Δεν τίθεται ζήτημα», απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος ερωτηθείς αν «μπορείτε να φανταστείτε σενάριο στο οποίο θα στέλνατε ρωσικά στρατεύματα στην Πολωνία».

Η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αδύνατη»

Η ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι «αδύνατη εξ ορισμού», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του αυτή την εβδομάδα στον αμερικανό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον που μεταδόθηκε το απόγευμα χθες Πέμπτη στις ΗΠΑ (σ.σ. σήμερα στη 01:00 ώρα Ελλάδας).

«Υπήρξαν αλαλαγμοί για το ότι πρέπει να καταφερθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία στο πεδίο της μάχης», είπε ο ρώσος πρόεδρος. «Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι αδύνατο εξ ορισμού. Δεν θα γίνει ποτέ».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

 

Πηγή: ertnews.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ