ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Βαρεμένος «χτυπά» και μετά την Κεντρική Επιτροπή

Ο Βαρεμένος «χτυπά» και μετά την Κεντρική Επιτροπή

Ο Βαρεμένος «χτυπά» και μετά την Κεντρική Επιτροπή

Ο Βαρεμένος «χτυπά» και μετά την Κεντρική Επιτροπή

«για όσους δεν περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα…»

Ο Γιώργος Βαρεμένος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη νέα κεντρική επιτροπή του κόμματος με δήλωσή του επισημαίνει την ανάγκη να μη διαψευστούν οι προσδοκίες των πολιτών που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως πριν τη διαδικασία, που ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να μετέχει σε αυτές τις διαδικασίες και το περιβάλλον των βουλευτών, έτσι και τώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, άφησε μια αιχμή για όσους δεν περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα και έσπευσαν να ανακοινώσουν την πρωτιά τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ήταν μεγάλη μου χαρά η άμεση επαφή με χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για αναβάθμιση και αναβάπτιση της προσπάθειας για την μεγάλη αλλαγή. Η αγωνία μου μία: να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Νοιώθω δικαίωση, γιατί αυτό για το οποίο προσπάθησα έγινε πραγματικότητα: η εκλογή, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση. Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη.

Τα μέλη που συνέρευσαν για να ψηφίσουν, μας υπέδειξαν ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακριά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών, αυτών δηλ. που καταδίκασαν την χώρα σε πολύπλευρη χρεωκοπία.

Ναι στις ιδέες, τα προγράμματα και την ανιδιοτελή δράση!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πέντε μήνες για να διαπιστωθεί αν τα βάθρα είχαν θεμελίωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ