Ο Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου «μαλ@@α» σύμφωνα με το NBC

Έξαλλος φέρεται να είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και μάλιστα τον αποκάλεσε τρεις φορές «μαλ@@α», σύμφωνα με…

biden-netanyahu-1536x1020-1

Έξαλλος φέρεται να είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και μάλιστα τον αποκάλεσε τρεις φορές «μαλ@@α», σύμφωνα με το NBC News.

Όπως μεταδίδει το NBC, τρια πρόσωπα πολύ κοντά στον Τζο Μπάιντεν, αποκαλύπτουν πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Νετανιάχου τρεις φορές «μαλ@@α» και πως του έχει κάνει κόλαση την ζωή του.

Μια εβδομάδα ο Μπάιντεν είχε χαρακτηρίσει τον Νετανιάχου ως ένα «κακό γ@μ@μ@ν@ τύπο» καθώς οι σχέσεις των δυο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες μετά την απόφαση του Ισραηλινού πρωθυπουργού να μεταφέρει τον πόλεμο στη Ράφα και να μην ενδίδει στις αμερικανικές πιέσεις για εκεχειρία.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία την Κυριακή (11/02/2024) ο Μπάιντεν ζήτησε από τον Νετανιάχουνα μην προχωρήσει σε στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, εντός της Λωρίδας της Γάζας, “χωρίς αξιόπιστο και εφικτό σχέδιο” για την προστασία του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα «επανέλαβε την άποψή του, σύμφωνα με την οποία μια στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα δεν θα πρέπει να διεξαχθεί χωρίς αξιόπιστο και πραγματοποιήσιμο σχέδιο ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια του ενός και πλέον εκατομμυρίου ανθρώπων που έχουν βρει καταφύγιο εκεί», λέει ο Λευκός Οίκος.