ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Τζαβάρας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ, λόγω Πανεπιστημίου

Ο Τζαβάρας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ, λόγω Πανεπιστημίου

Ο Τζαβάρας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ, λόγω Πανεπιστημίου

Ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας μιλώντας χθες στο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε… ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, εξαιτίας των αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας!

«Επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικάντης και δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό σχήμα αλλά από την κοινωνία, που 40 χρόνια μάχομαι στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετά από αυτή την κωμωδία, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διότι ακριβώς δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να σκέφτεται ότι όσα λέω, τα λέω για τα ψηφαλάκια. Σας λέω λοιπόν και σας δηλώνω ότι εγώ υποψήφιος στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι εξαιτίας αυτού του γεγονότος και εξαιτίας βέβαια και του γεγονότος ότι ακόμα στην Ηλεία περιμένουμε να έρθει και να δημοπρατηθεί ο δρόμος που θα αντικαταστήσει την καρμανιόλα Πύργου-Πατρών στην οποία κάθε χρόνο σκοτώνεται ο πληθυσμός ενός μικρού χωριού» είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Τζαβάρας.

Μέχρι λοιπόν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αγγίζουν οι αντιδράσεις που καταγράφονται στην Ηλεία για το ζήτημα της κατάργησης Τμημάτων του Πανεπιστημίου. Μάλιστα η Ηλεία είναι σε χειρότερη μοίρα και από την Αιτωλοακαρνανία, αφού χάνει και τα δύο Τμήματα που σήμερα εδρεύουν στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να «σβήνονται» εντελώς από τον ακαδημαϊκό χάρτη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στον Πύργο καταγράφονται ακόμη και παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων εξαιτίας των αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας…

Εφημερίδα Συνείδηση

Ρόδος: Ταξιτζής ασελγούσε σε ανήλικες – Τις παρέσυρε ακόμα και σε κοτέτσι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr