Ο Τσίπρας τον «φύτεψε», ο Τσίπρας τον ξηλώνει….;

Θα είμαστε λοιπόν υπερβολικοί αν σκεφτούμε ότι ο Τσίπρας τον «φύτεψε», ο Τσίπρας τον ξηλώνει….;

TSIPRAS-KASSELAKIS

Προ ημερών η Εφημερίδα των Συντακτών είχε ένα ωραίο πρωτοσέλιδο με το τίτλο «το κόμμα είμαι εγώ». Και τη φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο τίτλος ήταν εύστοχος, to the point, που λέμε και στο χωριό, μόνο που στη φωτογραφία δίπλα θα έπρεπε να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να… καταργήσει τον Κασσελάκη, λέγοντας «όχι στη λευκή επιταγή τριετίας» και ζητώντας επί της ουσίας νέες εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, λέει ο Τσίπρας, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, στην ως τώρα θητεία και στο πολιτικό του σχέδιο. Τι λέει όμως το καταστατικό του κόμματος; Η θητεία του προέδρου για πόσο χρόνο διαρκεί; Ένας πρόεδρος που μέτρα μόλις πέντε μήνες στην ηγεσία του κόμματος, δεν έχει άραγε την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματων, χωρίς μάλιστα να έχει κριθεί από κάποια εκλογική διαδικασία; Μάλλον για τον Τσίπρα δεν θα την έχει, για να ζητά νέες εκλογές. Ουσιαστικά όμως ο Τσίπρας λέει ότι πρέπει να ξηλώσουμε τον Κασσελάκη. Έμμεσα βεβαίως και πολύ κομψά, αλλά αυτό λέει.

Θα είμαστε λοιπόν υπερβολικοί αν σκεφτούμε ότι ο Τσίπρας τον «φύτεψε», ο Τσίπρας τον ξηλώνει….;

«Φαινόμενα ιδιοτέλειας, ναρκισσισμού, παραβίασης των αρχών της συλλογικότητας και της συντροφικότητας, έχουν παραλύσει τον κομματικό οργανισμό» παρατηρεί μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή του την αναφορά δείχνει προφανώς προφανώς προς την πλευρά Κασσελάκη. Τελικά του Κασσελάκη του βγήκε το… όνομα του νάρκισσου, άλλος έχει τη χάρη…

Εφημερίδα Συνείδηση

Η… εκτόνωση των αγροτών (στην κάλπη) φοβίζει αρκετά