ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Τσίπρας πίσω από όλο το σκηνικό;

Ο Τσίπρας πίσω από όλο το σκηνικό;

Ο Τσίπρας πίσω από όλο το σκηνικό;

Όλο και πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πίσω από την μεγαλειώδη εμφάνιση Κασσελάκη στο σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξαφάνιση του Αλέξη στην Αμερική και η στήριξη του…Πολάκη στον πολιτικό που βρήκε ρόλο πριν λίγους μήνες στις χαμένες εκλογές του Ιουνίου, πάνε την κουβέντα προς τα εκεί.

Κι έρχεται κι ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος ο ίδιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερος “αιώνια πιστός” του Αλέξη να προτείνει να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου όχι μόνο τα μέλη αλλά και οι «φίλοι» του κόμματος! Δηλαδή υποσκάπτοντας την δική του υποψηφιότητα! Διότι η διεύρυνση της εκλογική βάση με τον κάθε περαστικό και μη αριστερό θα διευκολύνει μόνο τον Κασσελάκη, λόγω…ίνσταγκραμ, όπως είπε και ο Φίλης!

Γιατί όμως ο Αλέξης να βάλει τους δύο κολλητούς του να στηρίξουν έμμεσα τον Κασσελάκη; Μα διότι είναι ο μόνος τρόπος για να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο όμορφο και ασφαλή. Να διαλυθεί με απαίτηση της Αριστεράς από όπου προέρχεται. Και να εισέλθει πάλι στο προσκήνιο ο Αλέξης, αναβαπτισμένος και με καλύτερα αγγλικά!

Όποιος δεν το πιστεύει πρέπει να δει βίντεο του Κασσελάκη. Ορίστε ένα δείγμα: «Θέλετε να βάλετε απέναντι στους δήθεν άριστους ένα άτομο που μιλάει καλύτερα αγγλικά από αυτούς, που τους έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία; Εγώ έχω όρεξη, δεν έχω καμία απολύτως εξάρτηση, δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη»!

Όλα τα κόμπλεξ με την μόρφωση και την αριστεία, δηλαδή, μαζί με το απωθημένο του Τσίπρα για τις απανωτές ήττες!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Σπύρος Σκιαδαρέσης: «Αν είχαμε ένα μήνα ακόμη, θα ήμασταν μπροστά από τους αντιπάλους μας»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ