ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Τράγκας και το λαϊκό ρεύμα

Ο Τράγκας και το λαϊκό ρεύμα

Ο Τράγκας και το λαϊκό ρεύμα

Ο Τράγκας και το λαϊκό ρεύμα

Το πρόβλημα για τον Έλληνα δεν είναι η μισή αλήθεια πίσω από το «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» ή οι ταρζανιές με τα «πετσωμένα» ΜΜΕ, που πήραν όλα μαζί για μια καμπάνια- και τα 3.500 σε όλη την Ελλάδα κι όχι «τα κανάλια» όπως λένε- τα μισά λεφτά από αυτά που έδωσε ο Φαρμάκης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τις επιχειρήσεις λόγω κόβιντ.

Το πρόβλημα είναι πως μέσα στο ταξί ή στο καφενείο μπορεί να επικαλούνται τις σοφίες του μακαρίτη του Γιώργου Τράγκα και τώρα που αποδείχθηκε πως είχε μαζέψει ένα σκασμό λεφτά κι ακίνητα με τον ιδρώτα του.

Η απάντηση πλέον θα είναι «γιατί κι ο τάδε τα είδε δεν έκανε;». Ή «έλα μωρέ αυτουνού τα βρήκαν, τον άλλων(ε) τα κρύβουν»! Διότι ο Γιώργος ήταν εχθρών των Γερμανών(ε) κι έδωσε τον καλό αγώνα ενάντια στην Μέρκελ– άσχετα αν εκείνη αποδείχθηκε η καλύτερη φίλη του Πούτιν τελικά!

Ο μακαρίτης στην συνείδηση των λαϊκών στραμάτων είχε φτιάξει σχολή, δεν μάσαγε τα λόγια του, έκανε εκπομπές με στολή ναζί, είχε αποδείξει(;) ότι ήταν καλύτερα με την δραχμή(έτσι θα έλεγα κι εγώ με τόσα λεφτά), ότι τα εμβόλια σκοτώνουν(τελικά ίσως έπρεπε να έχει κάνει…), ότι πρέπει να στραφούμε προς Ανατολάς για στήριξη και τόσα άλλα.

Οπότε, ας μην αναμένει κανείς ότι ο λαϊκισμός πήρε κάποιο μάθημα από όσα είδαν το φως για την περιουσία του τόσο προβεβλημένου δημοσιογράφου. Ο πολύς κόσμος έπρεπε να εγκαλεί για άλλα πράγματα τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, όπως για το πώς δεν έμαθαν ποτέ ότι χρεοκοπούσαμε ή πώς δεν έβαλαν ποτέ πλάτη για αληθινές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και το κράτος.

Αντ’ αυτών προτιμά τον βαρύ «ψεκασμένο» λόγο που τους τσουβαλιάζει όλους και αναζητά την λύτρωση σε κάποιον «ελευθερωτή». Και συνήθως, χωρίς να δίνει κανένας φράγκο γι’ αυτό που λέγεται ελληνικός Τύπος.

Τσάμπα στα σάιτ, τσάμπα στην τηλεόραση, τσάμπα στο φέισμπουκ. Μόνο που, αν ενημερώνεσαι πάντα «τσάμπα», ίσως το προϊόν αγοραπωλησίας να είσαι εσύ τελικά…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Χρειάζεται περισσότερο βάρος στην επούλωση των «πληγών» του περιβάλλοντος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ