ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Τομέας Αθλητισμού Σύριζα – ΠΣ Αιτ/νίας για το επεισόδιο εναντίον μαθήτριας στο ΔΑΚ Αγρινίου

Ο Τομέας Αθλητισμού Σύριζα – ΠΣ Αιτ/νίας για το επεισόδιο εναντίον μαθήτριας στο ΔΑΚ Αγρινίου

Ο Τομέας Αθλητισμού Σύριζα – ΠΣ Αιτ/νίας για το επεισόδιο εναντίον μαθήτριας στο ΔΑΚ Αγρινίου

Αδιαφορία – Έλλειψη Πολιτισμού – Συγκάλυψη της Δημοτικής Αρχής

Το νέο προκλητικό επεισόδιο εναντίον μαθήτριας αυτή την φορά αποτελεί επαναλαμβανόμενο φαινόμενο αυταρχισμού, εκφασισμού λεκτικής και σωματικής βίας που δυστυχώς φέρει την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής με διεκπεραιωτή για ακόμη μια φορά τον αποτυχημένο “προϊστάμενο”Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου. Ο συγκεκριμένος “προϊστάμενος” ξεπέρασε κάθε όριο αυθαιρεσίας και με συμπεριφορά που δεν συνάδει ούτε με το αθλητικό αλλά ούτε και με το ανθρωπιστικό ιδεώδες και παραπέμπει στη γενικότερη πολιτική διακυβέρνηση του  «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που βιώνει η χώρα μας επιτέθηκε σε προπονητή αλλά και σε νεαρή μαθήτρια η οποία προσπαθούσε να προπονηθεί ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων.

Στην αντίληψή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα κάθε πολίτη είναι να έχει ίσες ευκαιρίες, χωρίς διακρίσεις, για συμμετοχή στον αθλητισμό με σεβασμό τόσο στα δικαιώματα των αθλουμένων και των αθλητών, όσο και στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο του αθλητισμού.

Ως Τομέας Αθλητισμού Σύριζα – ΠΣ Αιτ/νίας θεωρούμε ότι η  Δημοτική Αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά που μέχρι τώρα επιλεκτικά ανέχονταν και συγκάλυπτε και έως τώρα δεν διαπίστωσε την ανάγκη διενέργειας ΕΔΕ μέσω της οποίας να διερευνήσει και πιθανά να καταδικάσει τις απρέπειες και την αλαζονεία του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου να σεβαστεί τις Συνταγματικά κατοχυρωμένες δημοκρατικές ελευθερίες των συμπολιτών μας να ασκούν το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού.

Τον καλούμε να εγγυηθεί την δημοκρατία και τον σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας τοποθετώντας στο κέντρο της προσοχής τον αθλούμενο και τον αθλητή και στοχεύοντας στην ανάδειξη των κοινωνικά θετικών λειτουργιών του αθλητισμού.

Τον καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης του και να βάλει ένα τέλος στον ορυμαγδό που έχει δημιουργηθεί από τον προϊστάμενο Αθλητισμού &Παιδείας του Δήμου.

Τομέας Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Με τον Σύλλογο Πανηγυριστών του Άη – Συμιού η Δημοτική Αρχή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr