ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ ΤΟΕΒ Μακρυνείας και ο εκσυγχρονισμός του στο επίκεντρο της συνάντησης Καραγκούνη – Γεωργαντά

Ο ΤΟΕΒ Μακρυνείας και ο εκσυγχρονισμός του στο επίκεντρο της συνάντησης Καραγκούνη – Γεωργαντά

Ο ΤΟΕΒ Μακρυνείας και ο εκσυγχρονισμός του στο επίκεντρο της συνάντησης Καραγκούνη – Γεωργαντά

Συνάντηση πραγματοποίησε στις 20/02/23 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά κατά την οποία έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του ΤΟΕΒ Μακρυνείας και των γύρω περιοχών και την ανάγκη εκσυγχρονισμού αυτού του σημαντικού αρδευτικού έργου για την τοπική αγροτική κοινότητα.

Επισημάνθηκε η δέσμευση του Υπουργού και Υφυπουργού Υποδομών για χρηματοδότηση της μελέτης αυτού του έργου σε προηγούμενη επίσκεψή των ιδίων στο Αγρίνιο. Το έργο αφορά συνολική έκταση 3.7000 στρεμμάτων και τις περιοχές της Μακρυνείας, Λυσιμαχίας και Κλεισορεμμάτων.

Ο κ. Καραγκούνης ζήτησε την στήριξη του Υπουργού κ. Γεωργαντά ώστε να δρομολογηθεί αυτό το έργο που θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης το υπουργείο θα μπορέσει να εντάξει το έργο στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να ολοκληρωθεί μια εκκρεμότητα ετών που θα δώσει άλλη πνοή για  αγρότες της ευρύτερης περιοχής.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ