ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ ΣΥΡΙΖΑ Καινουργίου για το ΚΑΠΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καινουργίου για το ΚΑΠΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καινουργίου για το ΚΑΠΗ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καινούργιου εξέδωσε δελτίο τύπου – καταγγελία για το ΚΑΠΗ, η οποία έχει ως εξής: 

Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τι είναι ικανή η κυβέρνηση των αρίστων και του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι η ασθένεια είναι μεταδοτική. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ομοϊδεάτης του Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου.

Η δεδομένη διαχρονική απαξίωση της κοινότητάς μας από τη δημοτική αρχή, εκτός από τα ζωτικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, έφτασε μέχρι και στη διακοπή λειτουργίας του ΚΑΠΗ Καινούργιου, ένα χώρο συνάντησης των ανθρώπων τρίτης ηλικίας του χωρίου μας.

Από τις 3-5-2023, υπάλληλοι του δήμου αδειάζουν το χώρο του ΚΑΠΗ πετώντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων τα οποία είχαν λήξει, αφού κανένας δεν ενδιαφέρθηκε εδώ και τρία χρόνια να τα διαθέσει, είτε σε άλλες δομές του δήμου, είτε στους ηλικιωμένους που τα είχαν ανάγκη.

Ως Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καινούργιου, καταγγέλλουμε τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή απαξίωσε επί τρία χρόνια το ΚΑΠΗ Καινούργιου, με αποτέλεσμα τελικά να το κλείσει οριστικά, χωρίς να δώσει ποτέ δημόσιες εξηγήσεις.

Φαίνεται ότι η εξήγηση είναι λέξη άγνωστη για τον κ. Δήμαρχο όπως και για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που θεωρεί ότι οι πολίτες θα παραμείνουν αμέτοχοι στις όποιες αποφάσεις του.Απάντηση και στους δύο θα δώσει ο λαός στις κάλπες.

Απαιτούμε λύση και άμεση λειτουργία του ΚΑΠΗ ΣΗΜΕΡΑ.

Τραγωδία σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα – Κατέληξε 15χρονη μαθήτρια σε νυχτερινό μαγαζί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ