ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ

Τη φωνή του με τους άλλους εργαζόμενους ένωσε το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη ΔΕΘ, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωση του Δ.Σ υπογραμμίζει την ανάγκη να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση των πολιτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Κάθε χρόνο η ΔΕΘ αποτελεί πεδίο φιλολαϊκών εξαγγελιών για την εκάστοτε Κυβέρνηση και πεδίο διεκδικήσεων για τους εργαζόμενους. Στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε με την συνεχή άνοδο των τιμών σε όλα τα προϊόντα, η οικονομική πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης εξαντλείται στο να μοιράζει ψίχουλα κυρίως με την μορφή επιδομάτων οδηγώντας σε φτωχοποίηση τους εργαζόμενους.

Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που έγινε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ κύριο αίτημα των εργαζομένων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ήταν οι γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Με μία πολύ μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ζήτησαν να μπει τέλος στην ακρίβεια που οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση, να πάψει να εξαρτάται η ζωή τους
από VOUCHERS και PASS.

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας έδωσε το παρόν και σε αυτή την κινητοποίηση των εργαζομένων. Σύσσωμο το προεδρείο του Συλλόγου ένωσε την φωνή του με τους άλλους εργαζόμενους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Την κρίση δεν θα πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι. Είναι η ώρα να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες. Σήμερα με πληθωρισμό πάνω από 12% είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί. Φτάνει πια !!!”

Αγρίνιο: Θερμόαιμος ηλικιωμένος απείλησε με καραμπίνα δύο άτομα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ