ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να συνεχιστούν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να συνεχιστούν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να συνεχιστούν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου

Από αύριο Δεύτερα 10 Μαΐου επιτρέπεται αποκλειστικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου η λειτουργία των φροντιστηρίων.

Ωστόσο, κατόπιν έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να απευθύνει προς τα μέλη του σύσταση συνέχισης των μαθημάτων διαδικτυακά μέχρι τις 15 Μαΐου.

Αφορμή για την προαναφερθείσα σύσταση αποτέλεσαν η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή του Αγρινίου, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν επιβεβαιωμένα ενεργά κρούσματα ανάμεσα σε μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 9 Μαΐου, λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη του Αγρινίου και των περιχώρων, καθώς επίσης και την ύπαρξη ενεργών κρουσμάτων σε μαθητές της Γ΄Λυκείου και έχοντας έντονο το αίσθημα ευθύνης ως προς τη δημόσια υγεία, αποφάσισε να κάνει ισχυρή σύσταση στα μέλη της για την ακόλουθη εβδομάδα (10 έως 15 Μαΐου) να συνεχίσουν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ.

Οφείλουμε λοιπόν:

  • ως απλοί πολίτες να συνεχίσουμε τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
  • ως εκπαιδευτικοί να διδάσκουμε με την υπεύθυνη στάση μας τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται και να ενεργούν οι μαθητές μας.
  • ως υπεύθυνοι φορείς να εκτιμήσουμε τη χρονική απόσταση από τις 10 Μαΐου έως τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν αφήνει περιθώριο για κανένα μαθητή ή καθηγητή να νοσήσει ή να εισέλθει σε καραντίνα. Η υγεία των μαθητών μας αποτελεί προτεραιότητα!

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση λοιπόν, αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Να διατηρηθούν τα διαδικτυακά μαθήματα, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου.
  • Να παραμείνουν τα φροντιστήριά μας ανοιχτά από τις 10 Μαΐου, τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας, για να συνεχιστεί η διοικητική τους λειτουργία, ωστόσο τα μαθήματα να πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Σ’αυτό το κλίμα παρακαλούμε:

 • όλα τα μέλη του συλλόγου μας να τηρήσουν το πλαίσιο της διαδικτυακής εκπαίδευσης και για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, συμβάλλοντας ενεργά και ουσιαστικά στην υγεία των μαθητών μας, απορρίπτοντας κάθε πιθανό ή απίθανο ρίσκο.
 • οι γονείς των μαθητών μας να ταυτιστούν με το παραπάνω πλαίσιο.

Διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τη διάδοση του Covid-19 στην περιοχή μας και θα επανεξετάζουμε τις θέσεις και τη στάση μας.

Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ!

ΤΟ Δ/Σ

Δείτε επίσης: Άνοιγμα δημοτικών – γυμνασίων: Πώς θα γίνει η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr