Ο Στάθης Σχίζας “καίει” την Κατερίνα Δαλάκα: “Αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων”

“Mόνη της τa έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα” εξηγεί ο Στάθης Σχίζας. Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της…

sxizas120

“Mόνη της τa έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα” εξηγεί ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, όπου και μίλησε για το νέο κύκλο του Survivor που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη σχέση ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Κατερίνα Δαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως είναι αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων. Κατά την ταπεινή μου άποψη. Στην ουσία δεν είπαμε και κάτι, είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή Αυτό είπαμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή Οπότε ας μην πιάνονται από κάτι τέτοιο. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω».

«Επιπλέον, εδώ που τα λέμε, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος στη ζωή μου τα λέω λίγο ανοιχτά, όπως τα σκέφτομαι, δεν κρύβομαι και δεν σκέφτομαι πως θα φανεί ή δεν θα φανεί κάτι. Λέω πάντα αλήθειες. Η ίδια η Κατερίνα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν και 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι, μας έλεγε και εντός και εκτός παιχνιδιού για οτιδήποτε κι αν γινόταν «θα πάρω εγώ τον Ατζούν». Αλήθεια, μόνη της το έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα».

«Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα να τα λέμε αυτά και τα ξέρουμε όλοι οι παίκτες, απλά εγώ βγήκα και μίλησα πρώτος και απ’ ότι βλέπω πλέον μιλάνε και άλλοι παίκτες» πρόσθεσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr