ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟ Σπύρος Μπιμπίλας δίνει σκληρή απάντηση στον Τάσο Κωστή: “Αδιαφορώ”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δίνει σκληρή απάντηση στον Τάσο Κωστή: “Αδιαφορώ”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δίνει σκληρή απάντηση στον Τάσο Κωστή: “Αδιαφορώ”

“Ξέρει πόσα χρήματα, από αυτά που παίρνουμε, δίνουμε στο κόμμα μας;” αναρωτιέται, μεταξύ πολλών άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο αυτοκίνητο του «συνελήφθη» ο Σπύρος Μπιμπίλας, το πρωινό της Παρασκευής, από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει τόσο για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών όσο και το σχόλιο που έκανε για εκείνον ο συνάδελφος του, Τάσος Κωστής.

«Έγινε και αυτός βολευτής» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Κωστής στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκριθεί, όπως ρωτήθηκε, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως εξής. «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τάσος Κωστής, αλήθεια. Είναι και φίλος μου . Αδιαφορώ. Ξέρει πόσα χρήματα, από αυτά που παίρνουμε, δίνουμε στο κόμμα μας; Δεν το ξέρει μάλλον».

«Απλά να ξέρετε ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ τρέχει όλη την ημέρα και δεν πληρώνεται από πουθενά. Αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι εμείς βολευόμαστε με κάποιες θέσεις».

Οι εκλογές του Σωματείου μας είναι σε δυόμιση μήνες από τώρα. Μπορεί να βάλω εγώ υποψηφιότητα αλλά δεν έχω δικαίωμα να ξαναγίνω πρόεδρος γιατί το καταστατικό μας λέει ότι, αν είσαι για δυο διετίες πρόεδρος, δεν μπορείς να βάλεις ξανά υποψηφιότητα» υπογράμμισε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ