ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΟ Σπήλιος Λιβανός στο “Δυτικά Fm 92,8” για Κουρουμπλή: Πολύ λανθασμένη η τοποθέτησή του περί “δολοφόνων”

Ο Σπήλιος Λιβανός στο “Δυτικά Fm 92,8” για Κουρουμπλή: Πολύ λανθασμένη η τοποθέτησή του περί “δολοφόνων”

Ο Σπήλιος Λιβανός στο “Δυτικά Fm 92,8” για Κουρουμπλή: Πολύ λανθασμένη η τοποθέτησή του περί “δολοφόνων”

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που μίλησε στο “Δυτικά Fm 92,8” χαρακτήρισε πολύ λανθασμένη την τοποθέτηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

“Ευτυχώς κρίθηκε λανθασμένη και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ”, πρόσθεσε ο κ. Λιβανός συνομιλώντας με τη Δήμητρα Λαοπόδη.

“Θεωρώ ότι αυτή η τεράστια κρίση της πανδημίας την οποία ζούμε που έχει επιφέρει τόσες χιλιάδες θανάτους και στον κόσμο όλο και τη χώρα μας, δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο μικροκομματικών επιδιώξεων. Δεν μπορείς ποτέ να παίζεις με το θάνατο ενός συμπολίτη πολιτικά παιχνίδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο υπουργός είπε ότι ο βουλευτής θα πρέπει να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής έκανε με  δηλώσεις του ακριβώς το αντίθετο.

Ο κ. Λιβανός μίλησε, εξάλλου, για τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία εξαιτίας της κακοκαιρίας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πλάνο έκτακτης ανάγκης διαχείρισης κρίσεων που είναι αναγκαίο  για την περιοχή αλλά και στο θέμα των αποζημιώσεων.

Ακούστε τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο “Δυτικά Fm 92, 8”:

Διασωληνώθηκε η κόρη της Ροζίτας Σώκου – Νοσεί με κορονοϊό σε κρίσιμη κατάσταση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr