ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα Νεα«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπαστούνι του συστήματος»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπαστούνι του συστήματος»

Δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ μίλησαν προχθές το βράδυ στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Ο Αγρινιώτης Βασίλης Νικάκης και ο Ρίζος Μαρούδας

Πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, στις 9:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, η πολιτική εκδήλωση με στόχευση τις ευρωεκλογές του ΚΚΕ, στην οποία ομιλητές ήταν οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος κ. Βασίλης Νικάκης και Ρίζος Μαρούδας.

Στο βήμα πρώτος ανέβηκε ο Αγρινιώτης Βασίλης Νικάκης, ο οποίος κατήγγειλε ποικιλοτρόπως το σύστημα που έχει δημιουργήσει έτσι τις συνθήκες που εκμεταλλεύεται τα λαϊκά συμφέροντα προς όφελος του κεφαλαίου και της αστικής τάξης. «Η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σύγχρονη εκδοχή του παλαιοκομματισμού», είπε κατά την ομιλία του συμπληρώνοντας ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος αναζήτησης της αξιοπρέπειας, ο οποίος θα έρθει μέσα από την παραγωγή, την επιστήμη και την τεχνολογία. «Στόχος μας στο ΚΚΕ είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, οι οποίες να σπάσουν τα δεσμά του λαού, να δώσουμε όραμα, ελπίδα».
Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε και στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ψηφίζουμε σήμερα και φεύγουν», αλλά, όπως είπε ο κ. Νικάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξηγεί ότι η τρόικα, η ανεργία, η κομισιόν θα παραμείνουν. «Η ψήφος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ μπορεί να δώσει απάντηση στη Χρυσή Αυγή, τώρα είναι ώρα ευθύνης. Να μην δεχτούμε να μας εξαπατήσουν για ακόμη μια φορά», είπε, ενώ κλείνοντας τόνισε: «Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν μεταλλάσσεται, είναι σταθερή απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα. Η ψήφος του ΚΚΕ δεν εξαγοράζεται».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο επόμενος ομιλητής και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Ρίζος Μαρούδας, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό να κλείσει τα αυτιά του, όπως είπε, στα διλήμματα της συγκυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτήθηκε σε ποια ανάκαμψη αναφέρεται η συγκυβέρνηση, λέγοντας των 500 ευρώ ως μισθός, των πενταμήνων, τι έχει να κερδίσει ο ελληνικός λαός. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπαστούνι του συστήματος και το χρησιμοποιούν να χτυπήσουν τον ελληνικό λαό», τόνισε στην ομιλία του, αναφερόμενος στην επιβεβαίωση των θέσεων του ΚΚΕ.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr