ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταO… “Πεινάος” στο Μεσολόγγι, ο χειρότερος επαίτης μακράν!

O… “Πεινάος” στο Μεσολόγγι, ο χειρότερος επαίτης μακράν!

O… “Πεινάος” στο Μεσολόγγι, ο χειρότερος επαίτης μακράν!

O… “Πεινάος” στο Μεσολόγγι, ο χειρότερος επαίτης μακράν!

Συνήθως, όσο σκληρός και να είσαι συναισθηματικά, οι άνθρωποι που ζητιανεύουν σου προκαλούν πρώτα και κύρια συμπάθεια και οίκτο. Οι εξαιρέσεις που είναι εξόφθαλμες με κάτι τύπους που είναι καλοντυμένοι και τα παιδιά τους ξυπόλητα και ζητιανεύουν ή τα έχουν στην παράνομη εργασία, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Στο Μεσολόγγι όμως έχουν μια αληθινή… μάστιγα στο κέντρο με τον απίθανο και προκλητικό επαίτη που κυκλοφορεί και τον οποίο ο κόσμος τον ξέρει ως “ο Πεινάος“, γιατί απλούστατα εισβάλει μέσα σε μαγαζιά και γραφεία κραυγάζοντας το εξής: “Πεινάωωωω..”!

Όσο πιο μακρόσυρτα κι εκνευριστικά γίνεται, μέχρι του σημείου της επίδειξης! Και θα ήταν ένα φολκλόρ της πόλης αν δεν είχε επιτεθεί σε γυναίκες που βγάζουν λεφτά από ΑΤΜ πάνω στο κεντρικότερο σημείο ή αν δεν μπαινόβγαινε ανενόχλητος στα γραφεία ουρλιάζοντας μέχρι να γίνει τόσο φορτικός ώστε να του δώσει κάποιος κάτι.

Είναι τόσο επιθετικός ώστε όλοι στο κέντρο τον αποφεύγουν για να μην ακούν το περίφημο “πεινάωωω…” το οποίο είναι ένα σήμα κατατεθέν, δεν πρόκειται για κάποιον που πεινάει πραγματικά, όπως έχουν διαπιστώσει πολλοί… παθόντες.

Περιττό να πούμε ότι αν του αρνηθείς αρχίζουν οι κατάρες, οι καρκίνοι και οι ψόφοι! Κι όμως αυτός ο απίθανος τύπος μοιάζει σαν… ανέγγιχτος, σαν να μην μπορεί να κάνει κανένας τίποτε για να λογικευτεί, συμπεριλαμβανομένης και της Αστυνομίας.

Προ ημερών ένας επαγγελματίας που δεν τον άντεχε άλλο έκανε κίνηση για να τον βγάλει έξω από το γραφείο του και η απίθανη απάντηση ήταν “θα φέρω τους γύφτους”! Να σημειωθεί ότι είναι ο ίδιος ρομά!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν σταματούν τα γκάλοπ για το Αγρίνιο!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ