ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟι πολύ και οι…καθόλου ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε ο Τσίπρας στο Αγρίνιο χθες

Οι πολύ και οι…καθόλου ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε ο Τσίπρας στο Αγρίνιο χθες

Οι πολύ και οι…καθόλου ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε ο Τσίπρας στο Αγρίνιο χθες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες (14.05.22) στο Αγρίνιο έκανε την επικοινωνία στην οποία το επιτελείο του κρίνει ότι έχει το πλεονέκτημα, στην κουβέντα με τον κόσμο στο δρόμο.

Φυσικά, σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με τους οπαδούς του γύρω αλλά αναπόφευκτα βρέθηκε να περιβάλλεται και από κάμποσους μη οπαδούς του κόμματος.

Για την ακρίβεια μίλησε και με κόσμο που δεν διαχωρίζει σε τίποτε τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ. Που κράζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κάθε ευκαιρία. Κι ας εμφανίστηκαν χθες αγανακτισμένοι με τους “κυβερνητικούς που τους εξαπατούν”, τσεκάροντας και μήπως είναι κανένας δεξιός στον χώρο…

Συμβαίνουν αυτά, όταν πέφτεις σε περιοδεία και με τον αρχηγό του κόμματος μπροστά σου, συχνά εμφανίζεσαι βασιλικότερος του βασιλέως.

Πάντως, υπήρχαν και κάμποσοι που-για να το πούμε κομψά- δεν είναι και χαρακτηριστικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι και τόσο μικρομεσαίοι, “άνθρωποι της εργασίας” κλπ.

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυσυλλεκτικό αλλά θα είχε ενδιαφέρον για τον Αλέξη Τσίπρα, που μένει στο νοίκι, να μάθει ότι χθες τριγύρω του υπήρχαν κάποιοι που τα κλειδιά από τα ακίνητα που κουβαλούν πάνω τους είναι…κάμποσα, σε…αρμαθιές από μπρελόκ!

ΔΑΚ “Μιχάλης Κούσης”: ΑΟ Αγρινίου – Φίλιππος Βέροιας στο πρώτο παιχνίδι των play – out

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr