ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας Άρης Τριβλής για την επιδημιολογική εικόνα του Μεσολογγίου (Βίντεο)

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας Άρης Τριβλής για την επιδημιολογική εικόνα του Μεσολογγίου (Βίντεο)

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας Άρης Τριβλής για την επιδημιολογική εικόνα του Μεσολογγίου (Βίντεο)

Τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει επιδημιολογικά ο δήμος Μεσολογγίου περιέγραψε στην κάμερα,ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ.Άρης Τριβλής που δίνει κι αυτός εθελοντικά μάζι με πολλούς συναδέλφους του τον αγώνα κατά της νόσου του Κορονοιού,προσφέροντας τις ιατρικές του γνώσεις και υπηρεσίες στη μάχη των εμβολιασμών.

Ζητήσαμε από τον ίδιο,να μας περιγράψει την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος του Μεσολογγίου έπειτα από τις αποφάσεις των ειδικών να χαρακτηρίσουν την περιοχή ως επιβαρυμένη επιδημιολογικά “βάζοντάς τη στο βαθύ κόκκινο”.

Ο κ. Τριβλής,μιλά για τις αιτίες που προκάλεσαν το πρόβλημα,το τι μέλλει γενέσθαι,τις αποφάσεις της επιτροπής υγείας του δήμου αναφορικά με το ζήτημα,την πορεία των εμβολιασμών στο νομό και το μεγάλο ζήτημα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τους εμβολιασμούς των συναδέλφων του και του υγιειονομικού προσωπικού,κάνοντας μία έκκληση προς όλους.

Ακούστε τι μας είπε

nafpaktianews.gr

Κορονοϊός: Τι ισχύει με τα self test για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr