ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΟ Πολάκης δεν κάνει πολιτική, κάνει το τρολ…

Ο Πολάκης δεν κάνει πολιτική, κάνει το τρολ…

Ο Πολάκης δεν κάνει πολιτική, κάνει το τρολ…

Ο Πολάκης δεν κάνει πολιτική, κάνει το τρολ…

Η μεγαλύτερη απορία που θα έπρεπε να έχει κανείς με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη (οι περισσότεροι λανθασμένα νομίζουν ότι υπήρξε υπουργός) είναι το πότε προλαβαίνει να ζήσει και να δουλέψει αφού όλη μέρα είναι στα δίκτυα.

Ακριβώς την ημέρα που έβγαλε από τα ρούχα του (υποτίθεται) τον Αλέξη Τσίπρα και τέθηκε το ζήτημα αν θα παραμείνει στο κόμμα ή αν απλά δεν θα είναι υποψήφιος, είχε ήδη κυκλοφορήσει νέα “αποκάλυψη” με την Νικολάου της ΝΔ και το πού τα βρήκε τα λεφτά να πάρει καινούριο σπίτι. Με ένα συμπλήρωμα: έβαλε και την ακριβή διεύθυνσή της, απλά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να την βρει και δεν μπορεί, βρε παιδάκι μου…

Μετά από κάτι τέτοια ψάχνουν κάμποσοι να βρουν για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Αλλά οι άνθρωποι σαν τον Πολάκη έχουν αυτονομηθεί πια και δεν είναι ακριβώς πολιτικοί. Ζουν μαζί με τα τρολ που τους υποστηρίζουν αποκλειστικά στο διαδίκτυο και ειδικά στο twitter. Εκεί γίνεται όλη η δουλειά.

Αυτή την στιγμή κι ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται η απόφαση των κομματικών οργάνων, στην συγκεκριμένα πλατφόρμα παίζει πρώτο trend το “με τον Παυλάρα”, ενώ έχει γεμίσει το δίκτυο ανώνυμους λογαριασμούς που κάνουν αναπαραγωγή για το predator και την Pega που θα έρθει πάλι (κατά παραγγελία δική μας!) να μας ελέγξει που δεν έχουμε Δημοκρατία!

Οι ίδιοι που συμμετέχουν σε όλα αυτά, μάλλον και ο ίδιος ο Πολάκης, δεν ξέρουν από πού προέρχονται οι ίδιες πληροφορίες που χρησιμοποιούν ως δεδομένα. Νομίζουν συχνά ότι πολεμούν το σύστημα βάσει όσων παίρνουν ως γεγονός ότι σαβούρα τους φέρνει μπροστά τους ο αλγόριθμος του δικτύου που ξημεροβραδιάζονται! Κάνουν “πολιτική” από τα δίκτυα νομίζοντας ότι είναι πονηροί.

Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει με ανθρώπους σαν τον Πολάκη που “ανεβάζουν” τον εαυτό τους από παντού, πριν χρόνια ο Μπουτάρης είχε φάει ξύλο γιατί λέει ήθελε να κάνει ένα gay parade την ημέρα της μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ακόμη κάποιοι το επικαλούνται. Αλλά δεν υπήρχε κανένα… parade ούτε είχε κανονίσει τίποτε ο Μπουτάρης! Ήταν μια φήμη που είχαν σχεδιάσει και προωθήσει με fake λογαριασμούς κάποια παράκεντρα εκτός Ελλάδας, αυτά που σήμερα κάνουν κουμάντο στην Θεσσαλονίκη…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Εντυπώσεις με λίστες στην αυτοδιοίκηση

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ