ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ Πολάκης έκανε «μπαρούτι» και τους προεδρικούς! Φωνές πως «δεν σέβεται ούτε τον Τσίπρα»

Ο Πολάκης έκανε «μπαρούτι» και τους προεδρικούς! Φωνές πως «δεν σέβεται ούτε τον Τσίπρα»

Ο Πολάκης έκανε «μπαρούτι» και τους προεδρικούς! Φωνές πως «δεν σέβεται ούτε τον Τσίπρα»

Ο Παύλος Πολάκης δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει τον πρόεδρο του κόμματος του αλλά και τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ με όσα κάνει και λέει. Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε η δημοσιοποίηση της απόφασής του να πει ότι δεν έχει κάνει εμβόλιο και ότι τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα εξετάσει την κατάσταση προκειμένου να δει τι θα κάνει και ποιο εμβόλιο θα επιλέξει.

Στην Κουμουνδούρου ο εκνευρισμός για την στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν εμφανής αφού μία μέρα μετά το εργασιακό νομοσχέδιο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνταν μόνο με την απόφαση του Παύλου Πολάκη για το εμβόλιο και όχι με τις συνέπειες του νομοθετήματος που πέρασε η κυβέρνηση.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγαν ότι ο πρώην υπουργός όχι μόνο είναι εκτός γραμμής του κόμματος, αλλά δεν σέβεται και τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία με τις πατέντες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το εμβόλιο δημόσιο αγαθό.

Υπενθύμιζαν ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατ’ επανάληψη έχει τοποθετηθεί υπέρ των εμβολισμών. Παρέπεμπαν μάλιστα στην συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Παπαδάκη όπου εκεί είχε ζητήσει απ’ όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ αναφερόμενος στο AstraZeneca είχε πει ότι με αυτό το εμβόλιο έχει εμβολιαστεί όλη η Μεγάλη Βρετανία και άρα είναι απαράδεκτο να το δαιμονοποιούμε.

Υπενθύμιζαν δε ότι ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμβολιάστηκε με Astra Zeneca, τη στιγμή που είχε ξεσπάσει σάλος γύρω από τις παρενέργειες του εμβολίου και- «ενώ η κυβέρνηση εμφανιζόταν να μην ξέρει τι να κάνει»- προκειμένου να στείλει μήνυμα προς τους πολίτες ότι δεν πρέπει να φοβούνται να εμβολιαστούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως εμφανίστηκε στη Βουλή και στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο να καλύπτει και πάλι τον πρώην υπουργό του, παρά το γεγονός ότι οι κινήσεις του δεν τον βρίσκουν σύμφωνο. Άλλωστε πολλές φορές του έχει ζητήσει να αφήσει το πληκτρολόγιο του κινητού του γιατί με όσα γράφει αργά το βράδυ δημιουργεί προβλήματα.

Για πρώτη φορά, πάντως, εκνευρισμένα και θυμωμένα με τον Παύλο Πολάκη δεν είναι μόνο τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έτσι και αλλιώς τον έχουν στη «μπούκα», αφού όπως λένε το παίζει η «φωνή της παράταξης», αλλά και στελέχη που ανήκουν την προεδρική πτέρυγα.

Πηγή: newsit.gr 

Αγίου Πνεύματος: Απαγόρευση κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr