ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΟ Πάτσης έδειξε γιατί δεν σωζόμαστε με τίποτε

Ο Πάτσης έδειξε γιατί δεν σωζόμαστε με τίποτε

Ο Πάτσης έδειξε γιατί δεν σωζόμαστε με τίποτε

Ο Πάτσης έδειξε γιατί δεν σωζόμαστε με τίποτε

Ο βουλευτής Πάτσης δεν έπρεπε να είναι βουλευτής διότι υπάρχει ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του βουλευτή να παίρνει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά από το Δημόσιο αλλά και γιατί είναι ηθικά ασυμβίβαστο για έναν βουλευτή να ασχολείται με εταιρίες που εμπορεύονται δάνεια καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Δεν έπρεπε να είναι γενικώς βουλευτής, όχι στην ΝΔ, δεν έπρεπε να είναι στην Βουλή.

Κι έπρεπε να έχει εγκαταλείψει την θέση του ήδη, όχι να εξηγεί απλά ότι καλά έκανε ο πρωθυπουργός. Όμως ήταν στην θέση του αν και φαίνεται να γνώριζε το κόμμα του, αλλά κι άλλοι, τι ακριβώς δουλειά έκανε.

Κλήθηκε να απολογηθεί και είπε ότι δεν ήξερε για το ασυμβίβαστο, ενώ το πόθεν έσχες του είχε ελεγχθεί και είχε βρεθεί… αδαμάντινο! Άρα, τώρα μπορεί να σου πει “εντάξει, ρε παιδιά, αβλεψία, τι να κάνουμε τώρα;”.

Το θέμα δεν είναι μόνο η έλλειψη μηχανισμού ελέγχου, ούτε τα ανύπαρκτα αντανακλαστικά του κόμματός του. Αυτά είναι γνωστά λίγο ως πολύ.

Ζήτημα που μας λέει ότι δεν υπάρχει σωτηρία είναι και η στάση όσων έβγαλαν την υπόθεση. Είχε γραφτεί από το 2020 και χθες έσκασε αιφνιδίως(;) από τον μηχανισμό που κάθε μέρα εδώ και 3,5 χρόνια παίζει κι από ένα σκάνδαλο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην συγκλονιστεί κανείς! Σου λέει και το χαλασμένο ρολόι δυο φορές την μέρα δείχνει την σωστή ώρα.

Στην συνέχεια έγινε καμπάνια εμπλοκής Πιερρακάκη λόγω ΕΛΤΑ. Τελικά μάθαμε ότι τα ΕΛΤΑ έχουν Δ.Σ. από το Υπερταμείο (πονεμένη ιστορία) και αναθέτουν μόνα τους δουλειές!

Μετά, στα πλαίσια της οικογενειακής ευθύνης πιάσαμε τον γιο του Πάτση που ήταν Συντονιστής  μιας θεματικής ενότητας σε μια ΗΜΕΡΙΔΑ της ΝΔ. Και γράψαμε παντού ότι ήταν “ο Συντονιστής της ΝΔ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια”!

Κάτι εντελώς άλλο που αποτελεί κομματική θέση!

Ακολούθησε η γυναίκα του Πάτση που είναι δημοσιογράφος και πήρε- λέει- λεφτά από την λίστα Πέτσα, μόνο που επί Καμμένου όταν συγκυβερνούσε ήταν στο γραφείο Τύπου του!
Ε, τι άλλο μας λένε τα παραπάνω παρά ότι σε μια ακόμη υπόθεση χάθηκε η μπάλα; Κι ότι έτσι δεν μας σώζει τίποτε από τους Πάτσηδες;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Γ. Παπαναστασίου κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ