ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταO Πάνος Σκουρλέτης έπαθε… Πέτρο Κωστόπουλο!

O Πάνος Σκουρλέτης έπαθε… Πέτρο Κωστόπουλο!

O Πάνος Σκουρλέτης έπαθε… Πέτρο Κωστόπουλο!

Αν θες να δεις πως η Ελλάδα πέρασε από την σκλήρυνση του παλιού κράτους της Δεξιάς στον καλοζωισμένο σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ και στο σύστημα “χάλα λεφτά σαν να μην υπάρχει αύριο”, δεν έχεις παρά να θυμηθείς τον μεγάλο εκδότη και πρωτοπόρο στο χάλι που επικράτησε στα ελληνικά media, τον Πέτρο τον Κωστόπουλο.

Μόνος τους έχει αποκαλύψει το πόσο πολύ χαρακτηριστικός ΠΑΣΟΚος ήταν, άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ ότι η προσωπική σχέση που είχε με το λεγόμενο (για κάποιον ακατανόητο λόγο) “θείο βρέφος”, τον Κώστα τον Λαλιώτη, του άνοιξε πολλές πόρτες.

Καθώς έφτιαχνε την αυτοκρατορία του ο Πέτρος ο Κωστόπουλος- με τα “Κλικ” και τα “Max” και τα “Nitro”-, είχε αμολήσει και μερικά τσιτάτα που τον καθιέρωσαν στο κιτς σύμπαν που είχε φτιάξει για τον εαυτό του.

Εκεί, στον παράξενο εκείνο κόσμο της διασκέδασης με δανεικά που περιέγραφαν τα περιοδικά του με μια γλώσσα μισά αγγλικά-μισά ελληνικά που μας ξέμεινε μέχρι τώρα!

Ο περί ου λόγος, λοιπόν (πριν βαρέσει τα… κανόνια του και αποτραβηχτεί κάπως) είχε πει από την Μύκονο και τα αυθαίρετα μπαρ όπου σύχναζε συνήθως, το διάσημο “καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος”! Ένα διαφορετικό “ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός” με άλλα λόγια!

Μια “έφοδο στον ουρανό”, που λένε τα ΕΑΑΚ στα πανεπιστήμια, απλά με πιο μπρουτάλ ΠΑΣΟΚικό τρόπο. Και, φυσικά, είχε πει το περίφημο “ευτυχώς που ήμουν εγώ και ξεβλάχεψα την Ελλάδα”! Μέγας πρωτοπόρος, ίσως φταίει για τα μισά από τα χάλια στην ελληνική κοινωνία!

Ε, λοιπόν, τη δόξα του Π.Κ. ζήλεψε τώρα στα στερνά ο Πάνος ο Σκουρλέτης και του ξέφυγε μιλώντας σε ένα πάνελ ( από αυτά τα… πουλημένα) απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη: “Κυβερνήσαμε, σας σώσαμε και σας κάναμε ανθρώπους!”, είπε και κυριολεκτικά έπεσαν τα τσιμέντα!

Δεν χρειάζεται να μπει κανείς στο βάθος αυτής της φράσης και να ψάξει για έπαρση ή και για τον φαντασιακό του κόσμο. Απλώς φαίνεται ότι όλοι κυβερνούν με τα δικά τους σύνδρομα, τελικώς…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ποιος ανεβάζει και ποιος κατεβάζει τον πληθωρισμό;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ