ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟ Παναιτωλικός στο υπερσύγχρονο «ΕΥΗΝΩΡ»

Ο Παναιτωλικός στο υπερσύγχρονο «ΕΥΗΝΩΡ»

Την Τρίτη το βράδυ και μετά το πέρας της προπόνησης η ομάδα του Παναιτωλικού (το Δ.Σ. της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο, οι γιατροί και φυσικοθεραπευτές, οι ποδοσφαιριστές) επισκέφθηκαν το Διαγνωστικό Κέντρο «ΕΥΗΝΩΡ» με το οποίο άρχισε συνεργασία.

Ο Μάριος Καραγκούνης και οι ιθύνοντες ξενάγησαν  τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν.  Άλλωστε πρόκειται για ένα Διαγνωστικό Κέντρο πολύ σύγχρονο και εξεζητημένα εξοπλισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να εξυπηρετούνται οι πολίτες τις ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε, ενώ οι παροχές είναι πρωτοποριακές λόγω των ιατρικών μηχανημάτων αλλά και της διάγνωσης μέσω επιφανών γιατρών της χώρας,   τα κόστη κυμαίνονται στα επίπεδα άλλων Διαγνωστικών  Κέντρων.
Αυτοί ήταν και οι λόγοι που η ομάδα του Παναιτωλικού όχι μόνο προτίμησε, αλλά και θέλησε να προβάλει το «ΕΥΗΝΩΡ» μέσω της συγκεκριμένης επίσκεψης. Όλοι είχαν την ευκαιρία να κατατοπιστούν για το  Κέντρο και μάλιστα ο πρόεδρος Φ. Κωστούλας «ξεναγήθηκε» ενδελεχώς, δηλώνοντας στη συνέχεια:  «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η σημερινή μας ξενάγηση. Έχουμε πλέον στην περιοχή μας ένα Διαγνωστικό Κέντρο που θυμίζει αντίστοιχα της Ευρώπης. Με τις εγκαταστάσεις του, το περιβάλλον, την σύγχρονη τεχνολογία, το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει. Νιώθουμε πολύ καλύτερα, για την ομάδα και τους παίκτες μας, που έχουμε στην πόλη μας αυτού του επιπέδου και ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Είναι κάτι που χρειάζονταν και για την ομάδα μας και το Αγρίνιο και όλο το Νομό».

Το «ΕΥΗΝΩΡ»  ανήκει στην οικογένεια του αείμνηστου γιατρού και υπουργού Ανδρέα Καραγκούνη και ο γιος του και  πρόεδρος του Δ.Σ.,  Μάριος Καραγκούνης, είπε σε δηλώσεις του: «Ολοκληρώσαμε ένα όνειρο του πατέρα μου, του αείμνηστου Ανδρέα Καραγκούνη, που ήταν όνειρο ζωής για εμάς. Μπορούμε και συνεχίζουμε το έργο του, που ήταν η προσφορά στο Νομό.
Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στο Νομό. Πλέον ο κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας και των όμορων Νομών, δεν χρειάζεται να φεύγουν για μεγάλα αστικά κέντρα και να επιβαρύνονται με μεγάλα έξοδα.
Στόχος μας είναι να καλύψουμε πλήρως την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Σήμερα καλέσαμε την ομάδα του Παναιτωλικού, την ομάδα μας, για να προσφέρουμε και εμείς την υποστήριξή μας, στον πρόεδρο, στην ομάδα, στον κόσμο. Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να δώσουμε και εμείς ώθηση να σταδιοδρομήσει ακόμα και σε ευρωπαϊκά σαλόνια πλέον».

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr