ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Παναγιώτης Καψάλης στο “Δυτικά Fm 92.8” – Σε ποια θέματα άσκησε κριτική για το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου

Ο Παναγιώτης Καψάλης στο “Δυτικά Fm 92.8” – Σε ποια θέματα άσκησε κριτική για το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου

Ο Παναγιώτης Καψάλης στο “Δυτικά Fm 92.8” – Σε ποια θέματα άσκησε κριτική για το έργο της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου

Την αποτίμηση του έργου της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου για λογαριασμό της αντιπολίτευσης έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» Παναγιώτης Καψάλης μιλώντας στο «Δυτικά Fm 92,8».

Ο Π. Καψάλης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Δημήτρη Παπαδάκη, αναφέρθηκε διεξοδικά στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου που, όπως ανέφερε, βασίζεται κατά κύριο λόγο σε έργα ανάπλασης, καθώς όπως διαπίστωσε λείπουν τα έργα που θα προσδώσουν εξωστρέφεια στο Δήμο και θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Μια ακόμη πτυχή του τεχνικού προγράμματος, σύμφωνα με όσα είπε ο Π. Καψάλης, είναι η δυσαναλογία ανάμεσα στα έργα που γίνονται στην πόλη και την περιφέρεια του Δήμου και τις δημοτικές ενότητες οι οποίες κατά τον ίδιο έχουν σε μεγάλο βαθμό εγκαταλειφθεί.

Ο Π. Καψάλης αναφέρθηκε ακόμη στις διεκδικήσεις του Δήμου Αγρινίου, σε θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή, για έλλειμμα ενημέρωσης του Δημάρχου προς την αντιπολίτευση, για παράδειγμα αναφορικά με την πρόσφατη υπόθεση των πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου.

Ακόμη ο Π. Καψάλης αναφέρθηκε και με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου στα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα προβλήματα με τις συχνές διακοπές νερού δεν έχουν αντιμετωπιστεί και υπάρχουν ευθύνες για αυτό.

Τέλος ο Π. Καψάλης σχολίασε την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην Αυτοδιοίκηση ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της παράταξής του με άλλες παρατάξεις.

Αναλυτικά στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας “Συνείδηση”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πογωνιά Αιτωλοακαρνανίας: Ξεκίνησε η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr