Ο Όμιλος «Συνείδηση» ενώνει τη φωνή του με την ελληνική κοινωνία για τα Τέμπη – Χωρίς ειδήσεις για 24 ώρες το sinidisi.gr

Ο Όμιλος «Συνείδηση» ενώνει τη φωνή του με την ελληνική κοινωνία στηρίζοντας το αίτημα να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών και συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων.

apergia -sinidisi

Ο Όμιλος «Συνείδηση» δεν θα μπορούσε να μην ενώσει τη φωνή του με την ελληνική κοινωνία στηρίζοντας το αίτημα να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφάλεια στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Για το λόγο αυτό η εφημερίδα «Συνείδηση», το sinidisi.gr και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Δυτικά Fm 92,8” συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισαν τα Δ.Σ. του συνόλου των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας.

Λόγω της απεργίας, το sinidisi.gr δεν θα μεταδίδει ειδήσεις για 24 ώρες (από τις 5 το πρωί της Τετάρτης 15.03.23 έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης 16.03.23), στο πρόγραμμα του «Δυτικά Fm 92,8» δεν θα περιλαμβάνονται σήμερα Τετάρτη δημοσιογραφικές εκπομπές και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 δεν θα κυκλοφορήσει φύλλο της εφημερίδας «Συνείδηση».