ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΟ Νίκος Ξανθόπουλος και ο Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του ’60 – Δύο είδωλα σε μια σπάνια φφωτογραφία

Ο Νίκος Ξανθόπουλος και ο Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του ’60 – Δύο είδωλα σε μια σπάνια φφωτογραφία

Ο Νίκος Ξανθόπουλος και ο Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του ’60 – Δύο είδωλα σε μια σπάνια φφωτογραφία

Η Ελενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Insagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον Κώστα Βουτσά, δύο θρύλους του ελληνικού σινεμά, σε νυχτερινή έξοδο στα 60s.

«Είδωλα: Νίκος Ξανθόπουλος και Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο την δεκαετία του ‘60. Αμφότεροι αγαπητοί του κοινού επι δεκαετίες, αστέρες παλαιάς κοπής. “Έχω μια θεωρία: είχε πει ο Κώστας Βουτσάς σε μια από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις που είχε δώσει, στον Αντώνη Μποσκοΐτη. “Η αγάπη με το κοινό είναι η πιο ανιδιοτελής. Δεν έχει κανένα συμφέρον από μένα ένα κοινό που μ’ αγαπάει. Είμαι κι εγώ στο θέατρο 70 χρόνια πια και το κοινό μού ανταποδίδει την αγάπη. Το να με φιλήσουν, να με αγκαλιάσουν, να μου ζητήσουν μια φωτογραφία κι εγώ να ανταποκριθώ δεν το θεωρώ απλώς υποχρέωσή μου, είναι σαν να δίνω δεύτερη παράσταση. Ποτέ δεν σνόμπαρα το κοινό μου”» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Φωτογραφία slider: Nikos Xanthopoulos/ Facebook

iefimerida.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr